Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Henk de Roos

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 31-8-1960
  • Woonplaats: Winterswijk
  • Lid van vereniging: VV MEC
  • Beroep: Zelfstandig ondernemer in de ICT

  • Functie: Software consultant

  • Organisatie: PCR Software Solutions BV

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Lid ledenraad KNVB, Voorzitter Winterswijkse Voetbal Federatie

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Lid verenigingsraad KNVB, lid financiële commissie van de verenigingsraad, lid klankbordgroep ICT van de verenigingsraad, afgevaardigde KNVB district Oost, regioafgevaardigde district Oost, voorzitter vv MEC, penningmeester vv MEC, lid sportraad Winterswijk

  • Nevenfuncties: Lid fractie Winterswijks Belang (financiën, ICT en sport), lid commissie financiën gemeente Winterswijk

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Het gedreven vertegenwoordigen en behartigen van de belangen van de verenigingen binnen de KNVB.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Ik ben nu 3 jaar lid van de ledenraad en daarvoor 2 jaar verenigingsraad en 3 jaar afgevaardigde van de KNVB. De afgelopen jaren is er veel gebeurd en vooral in de laatste 3 jaar hebben we hard gewerkt aan de organisatie binnen de KNVB.

Op financieel en organisatorisch gebied hebben we orde op zaken kunnen stellen en ik ben blij dat ik mijn steentje hieraan heb kunnen bijdragen en wil dit dus graag de komende jaren continueren. Ik vind het een eer om voor verenigingen iets te kunnen betekenen.

Motivatie kieskring

Ik ben geboren en getogen Winterswijker en nog steeds wonend in Winterswijk. Dus opgegroeid en nauw verbonden met de Achterhoek vanaf de jeugd tot heden. Zowel als zelfstandig ondernemer in de ICT als in de voetbalwereld kom ik voortdurend in de deze regio bij klanten en clubs en ben dus heel goed bekend met het gebeuren in de Achterhoek.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

In het verleden hebben we ervaren dat de KNVB nogal eens optreedt als een autoritaire organisatie. Iets dat zeker niet in het voordeel is van de verenigingen. Ik heb mij en zal mij steeds verzetten tegen deze manier van werken. Ik sta voor een transparante organisatie welke goed bestuurd wordt en niet politiek geregeerd.

We zijn het laatste jaar een goede weg ingeslagen om dit te realiseren, maar zullen zeker goed moeten opletten dat we niet weer terugvallen in de oude politieke situatie, maar de ingeslagen weg vervolgen. Dat is waar verenigingen recht op hebben en wat het amateurvoetbal in Nederland verdiend. Hier sta ik voor.

Laatste nieuws