Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mark van Toorn

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 14-8-1968
  • Woonplaats: Dronten
  • Lid van vereniging: Reaal Dronten
  • Beroep: Accountmanager

  • Functie: Accountmanager Sigma Coatings Noord Nederland

  • Organisatie: Sigma Coatings / PPG Coatings

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Jeugdscout PEC Zwolle, trainer JO15 Reaal Dronten, technische commissie Jeugd Reaal Dronten

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Hoofd jeugdopleiding Asv Dronten 1 jaar, trainer diverse jeugdteams en seniorenteams, technische commissie jeugd, speler senioren en 45+

  • Nevenfuncties: -

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Graag zet ik mij als nieuw lid van de ledenraad in om mijn verworven kennis en ervaring op het gebied van trainen, begeleiden, scouten, opleiden en andere vrijwilligerstaken binnen het voetbal te delen en daarmee een bijdrage te leveren in de verdere ontwikkeling van het 'nieuwe' voetbal.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Voetbal is al sinds mijn jeugd mijn passie. Deze passie en levenservaring in het voetbal zet ik graag in om iets te kunnen betekenen voor de voetbalwereld. Daarnaast is het belangrijk om de dagelijkse uitdagingen binnen de clubs goed te vertalen en te behartigen. En zoals Cruijff ooit riep: "Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt; er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen." In dit geval het functioneren voor de KNVB. Ik hoop dat te kunnen.

Motivatie kieskring

Ik ben woonachtig in deze regio en bekend met de clubs uit deze regio. Dit voor een deel als spelend lid, als trainer, als scout en vooral betrokken met de regio.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Door mijn eigen ervaring met verschillende disciplines in de voetbal zoals voetballer (nog steeds), trainer, scout, lid TC, praktijkbegeleider enz. ben ik in staat om mij goed in te leven in de dagelijkse gang van zaken en uitdagingen binnen de zowel grote- als kleine clubs.

Vanuit mijn ervaring in mijn werkomgeving als regio- en accountmanager, behoor je de spin in het web te zijn en is het maken van verbindingen en het beheren van je netwerk van super groot belang. Graag zet ik mij er voor in om deze belangen te behartigen in de ledenraad en mee te ontwikkelen in het nieuwe voetbal.

Laatste nieuws