Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Henk Hoiting

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 28-5-1954
  • Woonplaats: Zuidwolde
  • Lid van vereniging: VV Noordwolde
  • Beroep: Financieel planner

  • Functie: Zelfstandig

  • Organisatie: Hoiting Advies

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Lid ledenraad amateurvoetbal, scheidsrechter amateurvoetbal, ledenadministrateur, adviseur

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Penningmeester vv Noordwolde, bestuurslid competitiezaken district Noord, commissie scheidsrechtersbegeleiding district Noord

  • Nevenfuncties: -

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Door mijn passie voor het voetbal en omdat ik de Groningse voetbalwereld en de KNVB-organisatie door en door ken, zal ik, net als in de afgelopen drie jaar, mij volledig en succesvol inzetten om de verenigingen in mijn kieskring te vertegenwoordigen.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Omdat ik het van groot belang vindt dat de verenigingen invloed kunnen uitoefenen op het beleid van de KNVB en ik daar als ledenraadslid een belangrijke rol in kan spelen. Door mijn bestuurlijke ervaring ben ik goed in staat deze rol in te vullen en een goede schakel te zijn tussen verenigingen en de KNVB. De afgelopen drie jaar denk ik als ledenraadslid bijgedragen te hebben aan de ontwikkeling van het voetbal in Nederland in het algemeen en in Groningen in het bijzonder. Daar zou ik graag een vervolg aan geven want er is nog veel te doen.

Motivatie kieskring

De  provincie Groningen is al ruim 40 jaar mijn leefomgeving. Ik ken het gebied, de mentaliteit, de verenigingen in stad en ommeland en, door mijn bestuurswerk voor provincie en gemeente, de bestuurlijke organisatie.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Niet alleen omdat ik weet hoe in Zeist de hazen lopen en ik de Groningse voetbalwereld ken, maar ook omdat ik beloof de verenigingen goed te informeren over de bestuurlijke gang van zaken in Zeist. Daarmee maak ik mogelijk dat verenigingen via mij invloed hebben op het beleid van de KNVB. Dat doe ik niet alleen door wedstrijden en clubs te bezoeken, maar ook door de besturen van verenigingen schriftelijk te informeren over de vergaderingen van de ledenraad, zoals ik de afgelopen drie jaar ook gedaan heb.

Laatste nieuws