Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Klaas Groenendijk

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 03-11-1949
  • Woonplaats: Barendrecht
  • Lid van vereniging: BVV Barendrecht
  • Beroep: directeur

  • Organisatie: Binnenmaas Groep BV

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: voorzitter Stichting Amateurvoetbal Barendrecht, lid van de ledenraad KNVB amateurvoetbal

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: voorzitter BVV Barendrecht

  • Nevenfuncties: commissaris bij de Boerman Groep (transportbedrijven in Rozenburg, Hardinxveld en Delft), commissaris bij de Klein Groep (tijdelijke huisvesting fabricage en verhuur in Nijkerk en Staphorst), commissaris bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Namens de verenigingen in deze regio wil ik me met mijn ervaring als voetbalvrijwilliger en -bestuurder inzetten om ervoor te zorgen dat de plannen en besluiten in Zeist worden gedragen door clubs.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Ik weet wat er leeft bij de clubs, ben betrokken geweest bij het Rotterdamse amateurvoetbal (destijds Zwart-Wit '28) en later in mijn woonplaatsen in de Hoeksche Waard (GOZ) en nu Barendrecht. Die kennis wil ik graag gebruiken om de KNVB dichter bij de clubs te brengen.

Motivatie kieskring

Ik ken de regio goed door werk en voetbal, en heb door mijn rollen als voetballer, voetbalvader, vrijwilliger en bestuurder een goed beeld van wat er leeft bij de clubs. Clubs kunnen mij ook altijd bereiken (0653 244 696).

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Ik wil me graag blijven inzetten voor deze rol, samen met de ambassadeurs en de verenigingsadviseurs. Want de echte kracht van het voetbal zit bij de amateurclubs, dat is de boodschap voor Zeist.

Laatste nieuws