Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sander van Beuzekom

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 15-02-1968
  • Woonplaats: Giessenburg
  • Lid van vereniging: v.v. Peursum
  • Beroep: Informatieanalist / systeemontwikkelaar

  • Organisatie: Promese Logistics B.V.

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Lid Ledenraad kieskring 18,  clubscheidsrechter, actief als speler in het veldvoetbal

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Districtsbestuur Zuid 1 2009-2015, voorzitter/  secretaris van v.v. Peursum 1998 t/m 2010, vele jaren elftalleider en actief in diverse commissies

  • Nevenfuncties: -

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Concrete oplossingen vanuit het algemene belang. Al jaren met veel plezier actief betrokken bij activiteiten voor de clubs en de KNVB. Wil mijn kennis en ervaring inzetten.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Samen spelplezier, via democratie en maatschappelijke betrokkenheid. Ontwikkeling van het voetbal en de sociale binding in de wijk of het dorp via sterke verenigingen.

Motivatie kieskring

Ik ben inwoner van Giessenburg en hierdoor woonachtig midden in de kieskring. Al bijna 24 jaar bestuurder binnen het amateurvoetbal. Speel meer dan 38 jaar in een elftal in competitie. Heb in die jaren veel verenigingen bezocht, en op veel complexen gevoetbald, waardoor ik contacten had en heb met veel leden en vrijwilligers.

Was als clubbestuurder actief bij accommodatieontwikkeling in relatie met gemeente Giessenlanden, en landelijk met belangen behartiging en advisering op het beleidsterrein Clubondersteuning voor het bestuur amateurvoetbal van de KNVB in Zeist. Vele jaren actief als elftalleider en clubscheidsrechter in de regio.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Vernieuwend vanuit de menselijk maat en leidend tot een betaalbare en plezierige vrijetijdsbesteding voor velen. Heb begrip voor de complexiteit van de clubs, en heb als vrijwilliger langdurige bestuurlijke ervaring bij zowel de vereniging en bij de KNVB. Heb respect voor de waarde van de vereniging, en degene die dit een warm hart toedragen. Door veel leden te betrekken bij het vrijwilligerswerk blijft de club waarde toevoegen.

Laatste nieuws