Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Commercial Operations

Het team Commercial Operations houdt toezicht op de commerciële rechten die zijn verleend aan UEFA-partners in de stadions en assisteert de officiële sponsoren bij hun activatie tijdens UEFA Futsal EURO 2022. Het team geeft richtlijnen die worden gegeven door deskundig advies en beheert de planning en bestellingen van de toernooi/UEFA sponsoren. De vrijwilligers zullen ondersteuning bieden bij het controleren van advertentieruimten en het assisteren van sponsoren bij het ontwikkelen van programma’s en promotionele activiteiten in het stadion.

DOMEINROLLEN:

  • Marketing Volunteer 
    Het toernooi zal worden ondersteund door mondiale en nationale sponsoren. In ruil voor hun bijdrage hebben deze partners bepaalde marketingrechten gekregen. Als Marketing Volunteer help je bij het beschermen van de sponsorrechten en ondersteun in je sponsoractiviteiten.

  • Youth Programme Volunteer
    Als Youth Programme volunteer ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de Player Escorts, National Team Flag carriers en Match ball carriers. Als vrijwilliger help je deze kinderen rondom de opkomst van de wedstrijd, tijdens de wedstrijd en buiten het veld.