Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Webinar: Van scouting tot speelwijze tijdens de WK-kwalificatiewedstrijden

Dwight Lodeweges - Foto: KNVB Media

In dit webinar geeft Dwight Lodeweges (assistent-bondscoach van het Nederlands Elftal) een unieke inkijk in het hele proces rondom een interlandperiode.

Hoe zag (in deze coronaperiode) het proces rondom scouting eruit? Wat was de weekplanning? Hoe komt zo’n planning tot stand? Waar lagen de accenten in trainingen en waarom? Wat was vooraf het plan om Turkije, Letland en Gibraltar te bestrijden? Voor welke speelwijze is gekozen en hoe pakte deze uit? Wat zijn de lessen die geleerd zijn en wat wordt meegenomen richting het naderende EK?

Doelgroep

(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie (zowel veld én zaal)

Licentiepunten

Als je dit webinar van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 1 licentiepunt die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Het licentiepunt wordt binnen twee weken na afloop van de webinar geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal. Er wordt geen licentiepunt verstrekt wanneer je dit webinar niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten

De kosten voor deze bijscholing bedragen €17,50

Inschrijven

Inschrijven kan van woensdag 24 maart 2021 tot en met uiterlijk dinsdag 20 april 2021 (let op: vol = vol). Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de webinar.

Inschrijven Inschrijven Klik hier om je in te schrijven.

Annuleren 

Bij annulering vóór 7 april 2021 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 april of daarna bestaat geen recht op restitutie.

21 april 2021
online
nvt

Aankomende evenementen