Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Webinar: Milieuvriendelijk beheer grassportvelden

NOC*NSF en de bonden organiseren op maandag 17 mei een webinar over het nut en de noodzaak van samenwerking bij milieuvriendelijk onderhoud en het beheer van natuurgras sportvelden. - Foto: KNVB Media

De natuurgras sportvelden onderhouden wordt steeds vaker een taak van de sportvereniging. Doe je dit als vereniging samen met andere partijen zoals de gemeente, de lokale groenaannemer, of sta je er alleen voor? En hoe organiseer je het onderhoud en beheer zo efficiënt, effectief én milieuvriendelijk mogelijk? Om sportverenigingen bij deze vraagstukken te helpen organiseren NOC*NSF en de bonden op maandag 17 mei een webinar over het nut en de noodzaak van samenwerking bij milieuvriendelijk onderhoud en het beheer van natuurgras sportvelden.

We krijgen steeds meer te maken met wet- en regelgeving rondom milieuvriendelijk veldbeheer, denk aan het verbod op gewasbeschermingsmiddelen,  en met veranderende klimatologische omstandigheden. Ook dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Daarom organiseren NOC*NSF en de bonden maandagavond 17 mei een live webinar waarin diverse sprekers met elkaar in gesprek gaan over het nut en de noodzaak van samenwerking bij milieuvriendelijk onderhoud en het beheer van natuurgras sportvelden. Tijdens het rondetafelgesprek schuiven bestuurders van verenigingen, een gemeente, een onafhankelijk adviseur en een wet- en regelgeving specialist aan.

Het webinar is bedoeld voor de bestuurders en de ‘aanvoerders van vrijwilligers op het gebied van accommodatiezaken’  van sportverenigingen met natuurgras sportvelden. Het is ook interessant voor andere betrokkenen bij het onderhoud en beheer van natuurgras sportvelden, zoals beleidsadviseurs en toezichthouders/coördinatoren van gemeenten, en voor groenaannemers.

Schrijf je in! Schrijf je in! Klik hier om je aan te melden voor het webinar.

17 mei 2021
Online
nvt

Aankomende evenementen