Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Webinar: ‘Deliberate Play’

Foto: KNVB Media

Effectief trainen met behoud van plezier en motivatie! Deliberate Play is een moderne trainingsmethode die uitgaat van de intrinsieke motivatie en het plezier van spelers. Door je trainingsdoelstelling te ‘verstoppen’ in allerlei spelvormen, gaan je spelers met veel plezier en een hoge intensiteit aan de slag. Je kunt alle doelstellingen binnen de Deliberate Play-methode trainbaar maken, door de 3 pijlers: speler, taak en omgeving te beïnvloeden. In de webinar gaan we in op de achtergronden van de methode en de vertaling naar de praktijk. Na de webinar ben je in staat om zelfstandig oefenvormen vanuit de Deliberate Play-methode te ontwerpen en te geven aan jouw team.

Wie is Bas van Baar?

Bas van Baar begon al vroeg als jeugdtrainer, bij zijn amateurclub Robur et Velocitas 1882 in Apeldoorn. Bij De Graafschap kreeg hij enkele jaren later de kans om professioneel met zijn hobby bezig te gaan. Daar trainde hij o.a. de O10, O12 en O13 en was hij actief als coördinator van de onderbouw. Dezelfde taken had hij vervolgens bij de jeugdopleiding van N.E.C. in Nijmegen, waar hij het afgelopen seizoen ook assisteerde bij het 1e elftal. Vanaf het seizoen 2021/’22 is van Baar actief als trainer-coach van de O14 bij AZ Alkmaar. Van Baar is in het bezit van UEFA A en het Pabo-diploma.

Doelgroep

(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie

Licentiepunten

Als je dit webinar van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 1 licentiepunt die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Het licentiepunt wordt binnen twee weken na afloop van de webinar geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal. Er wordt geen licentiepunt verstrekt wanneer je dit webinar niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten

De kosten voor deze bijscholing bedragen €17,50

Inschrijven

Inschrijven kan van donderdag 3 juni 2021 tot en met uiterlijk maandag 28 juni 2021. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de webinar.

Inschrijven Inschrijven Hier kun je je inschrijven voor de webinar van Bas van Baar op 30 juni 2021.

Annuleren 

Bij annulering vóór 16 juni 2021 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 16 juni of daarna bestaat geen recht op restitutie.

30 juni 2021
online
nvt

Aankomende evenementen