Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Themabijeenkomst: 'Verdedigen in fases en het trainen van standaardsituaties op de helft van de tegenstander'

Martijn Reuser - Foto: KNVB Media

Deze themabijeenkomst bestaat uit twee delen. In het eerste deel staat het verdedigen in fases centraal. In het tweede deel van deze themabijeenkomst wordt gesproken over het trainen van standaardsituaties op de helft van de tegenstander.

                          DEZE THEMABIJEENKOMST IS VOL!

‘Verdedigen in fases’

Verdedigen is de teamfunctie waarbij je in wedstrijden het fundament legt om tot winst te komen. Verdedigen in fases versimpelt dat proces. Door te verdedigen in fases weten spelers beter wat er verwacht wordt op het veld in teamopvatting en in handelingen.

‘Standaardsituaties op de helft van de tegenstander’

Een standaardsituatie op de helft van de tegenstander is een kans om tot een doelpunt te komen. 1 op de 3 doelpunten komt uit een standaardsituatie. Bij dit thema laat Martijn zien hoe je meer rendement kunt halen uit de aanvallende standaardsituaties, de spelers en het proces.

— Foto: Martijn Reuser

Wie is Martijn Reuser?

Martijn Reuser speelde tussen 1993 en 2010 in het betaalde voetbal. Hij speelde voor Ajax, Vitesse, Willem II, RKC en NAC. Ook speelde hij een aantal jaren in Engeland bij Ipswich Town FC. Ook heeft Martijn éénmaal voor het Nederlands Elftal gespeeld. Na zijn carrière als speler werd hij trainer van de O19 bij NAC. Sinds 2014 werkt Martijn voor de KNVB. Momenteel heeft hij de O18 onder zijn hoede.

Doelgroep

(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie

Licentiepunten

Als je deze themabijeenkomst van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 2 licentiepunten die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. De licentiepunten worden binnen twee weken na afloop van de themabijeenkomst geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal. Er worden geen licentiepunten verstrekt wanneer je deze themabijeenkomst niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten

De kosten voor deze themabijeenkomst bedragen €60,-

Locatie:

Deze themabijeenkomst vindt plaats in de KNVB Campus in Zeist.

Inschrijven

Inschrijven kan van woensdag 14 juli 2021 tot en met uiterlijk zondag 15 augustus 2021. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de themabijeenkomst.

Let op: er is plek voor maximaal 40 personen.

Annuleren 

Bij annulering vóór 2 augustus 2021 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 2 augustus of daarna bestaat geen recht op restitutie.

16 augustus 2021
KNVB Campus
Zeist

Aankomende evenementen