Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Themabijeenkomst: Cognitietraining en de vertaalslag naar oefenvormen

Foto: KNVB Media

Waarom geven we training op de manier waarop we training geven? Sluit deze manier aan bij hoe onze spelers/speelsters leren? Tijdens deze themabijeenkomst deelt Thomas Oostendorp zijn antwoord op deze vragen met als kern cognitietraining en de vertaalslag naar oefenvormen.

Deze themabijeenkomst bestaat uit drie delen:

  • Theoretische achtergrond
    Basisinformatie om cognitietraining te duiden.
  • Interactieve werkgroepen
    In groepen uiteen om samen tot uitdagende oefenvormen te komen.
  • Praktijkvoorbeelden

Wie is Thomas Oostendorp?

— Foto: Thomas Oostendorp

Thomas Oostendorp behaalde na het afronden van zijn CIOS-opleiding een bachelor in entrepreneurship. Vervolgens studeerde hij als communicatiewetenschapper af aan de VU Amsterdam. Tijdens de laatste studie specialiseerde hij zich in mediapsychologie en de werking van het brein. Na het afronden van zijn studies werkte hij als docent online marketing op de Hogeschool van Rotterdam. Tegelijkertijd was hij in diverse rollen werkzaam in de voetbalwereld bij o.a. ADO Den Haag, Sparta, S.B.V. Excelsior en AZ. Sinds 1,5 jaar werkt hij als bondscoach bij de KNVB en hij rondde recent zijn UEFA A opleiding af. Momenteel is hij bondscoach bij vrouwen O17 en assistent-bondscoach bij de Jong OranjeLeeuwinnen.

 

 

Doelgroep

(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie

Licentiepunten

Als je deze themabijeenkomst van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 3 licentiepunten die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. Er worden geen licentiepunten verstrekt wanneer je deze themabijeenkomst niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten

De kosten voor deze themabijeenkomst bedragen €60,-

Locatie

Deze themabijeenkomst vindt plaats in Zeist

Let op: indien de coronamaatregelen het niet toelaten om fysiek in Zeist bij elkaar te komen zal deze kennis- en ervaringssessie online (via Microsoft Teams) plaatsvinden.

Inschrijven

Inschrijven kan van 22 november 2021 tot en met uiterlijk donderdag 3 februari 2022. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de themabijeenkomst.

Let op: er is plek voor maximaal 40 personen.

Annuleren 

Bij annulering vóór 21 januari 2022 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 21 januari 2022 of daarna bestaat geen recht op restitutie.

4 februari 2022
Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist
KNVB Campus, Zeist
Deze activiteit is vol!

Aankomende evenementen