Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Online themabijeenkomst: ‘Kansen creëren vanuit een corner tegen binnen 20 seconden'

Peter van der Veen - Foto: KNVB Media

Tijdens deze online themabijeenkomst zal Peter van der Veen spreken over het creëren van kansen vanuit een corner tegen binnen 20 seconden. Dit onderwerp heeft hij het afgelopen jaar (gedurende zijn UEFA Pro opleiding) uitgediept en onderzocht. De kennis die hem dit opgeleverd heeft zal hij in deze online themabijeenkomst op een zeer praktische manier delen. Gezien het feit dat er maximaal 40 trainers deel kunnen nemen biedt deze bijeenkomst voldoende interactiemogelijkheden waardoor de transfer naar jouw dagelijkse praktijk goed en praktisch gemaakt kan worden!

DEZE ONLINE THEMABIJEENKOMST IS VOL!

— Foto: Peter van der Veen

Wie is Peter van der Veen?

Als speler kwam Peter van der Veen in actie voor Excelsior en Dordrecht ’90. Nadat hij op 27-jarige leeftijd zijn spelerscarrière beëindigde ging hij aan de slag als hovenier. Toch miste hij het voetbal en via de jeugdopleidingen van Sparta en Ajax kwam hij bij de KNVB terecht.
Daar werkte Peter de afgelopen jaren als hoofdcoach van diverse jeugdteams. Hij leidde Oranje O17 naar de Europese titel en de halve finale van het WK in Brazilië. In 2020 verkaste hij naar Lommel SK om daar assistent-trainer te worden van Liam Manning. Peter rondde onlangs met succes zijn UEFA Pro opleiding af waardoor hij nu zelfstandig als hoofdcoach in het betaalde voetbal aan de slag kan.

Doelgroep
(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie (zowel veld én zaal)

Licentiepunten
Als je deze online themabijeenkomst van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 2 licentiepunten die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. De licentiepunten worden binnen twee weken na afloop van de online themabijeenkomst geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal. Er worden geen licentiepunten verstrekt wanneer je deze online thembijeenkomst niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten
De kosten voor deze online themabijeenkomst bedragen €50,-

Microsoft Teams
Voor deze online themabijeenkomst maken we gebruik van Microsoft Teams. Een aantal dagen voor de start krijg je een mail met daarin de link.

Inschrijven

DEZE ONLINE THEMABIJEENKOMST IS VOL!

Inschrijven kan van donderdag 3 juni 2021 tot en met uiterlijk dinsdag 20 juli 2021. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de online themabijeenkomst.

Let op: er is plek voor maximaal 40 personen.

Annuleren 
Bij annulering vóór 7 juli 2021 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 juli of daarna bestaat geen recht op restitutie.

21 juli 2021
online
nvt

Aankomende evenementen