Doe mee

Voetbal, de mooiste sport van Nederland. En vooral ook een sport van ons allen. Van de 1,2 miljoen leden en de talloze vrijwilligers en liefhebbers. Samen met de voetbalverenigingen organiseert de KNVB jaarlijks 750.000 wedstrijden.

Wedstrijden tussen pupillen, wedstrijden in de regen en in de zon, wedstrijden met veel doelpunten en om het kampioenschap. Maar bovenal wedstrijden waar plezier voorop staat.

 
 

Samen zijn we het voetbal.

Voetbal is bovendien een sport die verbindt. Hoe oud je bent en wie je bent maakt daarbij niets uit. Iedere voetballiefhebber herkent het gevoel, dat je aan het kijken bent naar een partijtje en dat iemand aan je vraagt ‘doe je ook mee?’

Samen genieten van voetbal, binnen en buiten de lijnen.

Op de velden, pleintjes, in kleedkamers en kantines beleeft iedereen wekelijks veel plezier aan voetbal. Wedstrijden, trainingen, toernooien en andere activiteiten: voor iedereen valt er veel te beleven. Samen genieten van voetbal, binnen en buiten de lijnen. Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Ook meedoen? Kijk dan of er een vereniging bij jou in de buurt is.

Terug naar boven