Informatie voor ouders

'Volg je voeten' is een uitnodiging aan elke jongen en elk meisje om te ontdekken wat voetbal allemaal kan brengen. Voetbal zorgt voor vriendschappen voor het leven, staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, geeft je zelfvertrouwen en laat je groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Volg je voeten en ga voetballen!

Volg je voeten is een bevestiging. Een bevestiging voor ouders dat voetbal synoniem staat voor groei en ontwikkeling in vele opzichten, van technisch tot sociaal. Op deze pagina ondersteunt de KNVB ouders op weg richting voetbalclubs. Kijk op de online agenda voor activiteiten bij jou in de buurt en neem contact op met de desbetreffende vereniging voor het bijwonen van de activiteit.

Evenementen

Datum Soort activiteit Naam vereniging Gemeente Mailadres contactpersoon
01-01-2019Vrienden- & VriendinnendagDOS '37Twenterandmeld je hier aan
05-01-2019G-Voetbal Champions League Brabant CupStichting Samen sportiefVeldhovenmeld je hier aan
16-02-2019Vrienden- & VriendinnendagCDWWijk bij Duurstedemeld je hier aan
27-02-2019Vrienden- & Vriendinnendagsc RhedenRhedenmeld je hier aan
03-04-2019Een vriendinnendag voor meidensv BudelGemeente Cranendonckmeld je hier aan
05-04-2019Een vriendinnendag voor meidenZSVDEURNEmeld je hier aan
17-04-2019Vrienden- & VriendinnendagRksvoNederweertmeld je hier aan
20-04-2019Vrienden- & VriendinnendagExcelsior '20Schiedammeld je hier aan
01-05-2019Een vriendinnendag voor meidenDESTOUtrechtmeld je hier aan
30-05-2019Een vriendinnendag voor meidenGVV UnitasGorinchemmeld je hier aan
01-06-2019Een vriendinnendag voor meidenArnhemse Boys SchuytgraafArnhemmeld je hier aan
01-01-2099Vrienden- & VriendinnendagVV ONAGoudameld je hier aan
01-01-2001Promotie van voetbal op een lagere school. De school organiseert een middag om sport te promoten.SV MulierSudwest-Fryslanmeld je hier aan

Ook voetballen?

Wil je jouw zoon of dochter kennis laten maken met voetbal? In heel het land worden door verenigingen activiteiten georganiseerd voor kinderen om kennis te maken met voetbal. Hieronder staan verschillende activiteiten waar jouw kind aan kan deelnemen.

Vrienden en vriendinnendagen

Een Vrienden- & Vriendinnendag is een middag waarop jongens en meiden die al lid zijn een vriendje, vriendinnetje, klasgenootje, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mogen meenemen naar de vereniging. Het is een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal op de vereniging.

Proef- en open trainingen

Tijdens een proeftraining maken kinderen kennis met het plezier van voetbal. De trainingen worden vaak voor verschillende leeftijdsgroepen georganiseerd. De ideale mogelijkheid voor jouw kind om het plezier van voetbal en het spelen in een team te ervaren.

Schoolvoetbaltoernooi

Elk jaar organiseert de KNVB een schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van groep 5 tot en met groep 8. Een leuke en laagdrempelige manier voor jouw kind om kennis te maken met voetbal. De lokale schoolvoetbaltoernooien worden door het hele land georganiseerd. Informeer bij de school van jouw kind of deze ook meedoet aan het lokale schoolvoetbaltoernooi.

SchoolvoetbalMeer informatie over schoolvoetbal.

 


Terug naar boven