Futsal Fissa

Futsal Fissa is een keiharde black light party gecombineerd met zaalvoetbal. Glow paint, muziek en een lekker potje zaalvoetbal. Dat wil je toch in je gymzaal?

Futsal Fissa is back! Tijdens Futsal Fissa strijden eerste en tweede klassen van de middelbare school tegen elkaar in een zaalvoetbalcompetitie. Naast zaalvoetbal spelen tien challenges een cruciale rol. De klassen die de tien challenges en de zaalvoetbalcompetitie het beste en meest origineel tot een einde brengen, strijden mee om supergave prijzen! Wat dacht je van een Radio 538 Drive in Show op school of een bezoekje aan een wedstrijd van het Nederlands Elftal?!

Challenges

Uniek aan Futsal Fissa is dat de zaalvoetbalcompetitie gecombineerd wordt met challenges die deels vakoverstijgend ingevuld worden. Het Futsal Fissa handboek helpt scholen op weg deze verschillende challenges uit te voeren in de klas. Het project duurt één tot maximaal tien weken en kan flexibel ingepland worden tussen maart en mei 2018. Een professionele voetbaltrainer organiseert gratis de zaalcompetitie op jouw school.

Voor de eerste veertig die zich aanmelden is deelname gratis

Voor de eerste veertig die zich aanmelden is deelname gratis. Bovendien krijgen zij bezoek van niemand minder dan de wereldkampioenen Freestyle, Panna en Groundmoves. Aanmelden kan t/m 1 maart 2018 via futsalfissa@knvb.nl. Vergeet in de mail niet de contactgegevens van de school, contactpersoon en deelname van aantal klassen te vermelden.

Futsal Fissa

Futsal Fissa is een keiharde black light party gecombineerd met zaalvoetbal. Glow paint, muziek en een lekker potje zaalvoetbal. Aanmelden kan t/m 1 maart 2018.

Upload de challenges 

Vanaf het moment dat een school is aangemeld en een account aanmaakt kan er gestart worden met Futsal Fissa en het uploaden van de challenges. Elke school en projectleider kiest per challenge één filmpje van een klas die wordt ingezonden. Hoe leuker en creatiever de inzending, hoe groter de kans dat jouw klas  straks met een vette prijs aan de haal gaat! 

Spelregels

  • De tien challenges dienen geüpload te worden via de Futsal Fissa portal; 
  • Voor iedere losse challenge kan je een prijs winnen met je klas; dus tien prijzen in totaal; 
  • De school/projectleider kiest per challenge één inzending van een klas die ingezonden wordt; 
  • De winnaars van de challenges ontvangen aan het eind van het Futsal Fissa seizoen een bericht met informatie over de gewonnen prijs;
  • Is de challenge van jouw klas niet ingezonden? Niet getreurd, share de challenges met  #futsalfissa op Instagram, de top-drie challenges met de meeste likes maken kans op de publieksprijs! 

Win vette prijzen

  • Hoofdprijs: Oranje VIP Pakket, volledig verzorgde reis naar een wedstrijd van het grote Oranje!
  • Radio538 Drive in Show: Vier keer een Radio538 Drive in Show voor jouw klas.
  • Ritje in de spelersbus van het Nederlands elftal:  Vier keer een dag rondrijden in de spelersbus van het Nederlands elftal.
  • Publieksprijs: Met de hele klas naar een Frisfeest powered by Coca Cola!

Terug naar boven