Straatvoetbal

Sinds 2008 zet de KNVB met het straatvoetbal in op het vergroten van de voetbalbeleving en spelplezier bij de jeugd. Met het KNVB Straatvoetbal heeft de KNVB de ambitie voorop te lopen in vernieuwend voetbalaanbod en wil het kinderen stimuleren om meer buiten te gaan voetballen.

Straatvoetbal is de meest pure voetbalvorm waarin vriendschap, ambitie en plezier samen komen. Een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt door vernieuwde initiatieven en hiermee inspeelt op de veranderende behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt kinderen om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren voetbalplezier.

KNVB Straatvoetbal NK 4x4 FINales

Zaterdag 7 juli 2018 vonden de KNVB NK 4x4 Finales plaats tijdens het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival in de Jaarbeurs Utrecht. In totaal streden 36 jongens- en meidenteams in twee leeftijdscategorieën (10 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar) om het kampioenschap van Nederland en de vette hoofdprijs: een Nike kledingcheque ter waarde van liefst € 1.500,-! 

Het werd een waar spektakel met mooie acties, panna's en akkas, maar bovenal werd er gespeeld met veel respect en sportiviteit. Het straatvoetbalteam van Soufiane Touzani, de Los Barrenderos met onder anderen de populaire voetballer en YouTuber Rarko kwamen langs met een toffe voetbalshow. Touzani was er natuurlijk ook bij en genoot van de spectaculaire straatvoetbalfinales en reikte de prijzen uit aan alle winnaars van het toernooi. 

Herbeleef de KNVB Straatvoetbal NK Finales

Was jij erbij of wil je een indruk krijgen van het NK? Bekijk de foto's op onze Facebook-pagina en check hieronder de officiële aftermovie!

 
 

KNVB Straatvoetbal NK Finales 2018: een dag vol spektakel, spanning, emotie en vette skills.

 

Check Facebook!Waanzinnige foto's van de KNVB Straatvoetbal NK 4x4 Finales 2018 in de Utrechtse Jaarbeurs.

KNVB Straatvoetbal

Algemeen mailadres KNVB straatvoetbal

Terug naar boven