Straatvoetbal

Sinds 2008 zet de KNVB met het straatvoetbal in op het vergroten van de voetbalbeleving en spelplezier bij de jeugd. Met het KNVB Straatvoetbal heeft de KNVB de ambitie voorop te lopen in vernieuwend voetbalaanbod en wil het kinderen stimuleren om meer buiten te gaan voetballen.

Straatvoetbal is de meest pure voetbalvorm waarin vriendschap, ambitie en plezier samen komen. Een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt door vernieuwde initiatieven en hiermee inspeelt op de veranderende behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt kinderen om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren voetbalplezier.

KNVB Straatvoetbal NK 4x4 FINales

De KNVB NK 4x4 Straatvoetbal finales zijn zaterdag 6 juli 2019 onderdeel van de tweede editie van het Voetbalfestival in de Jaarbeurs Utrecht. Wij gaan ervoor zorgen dat we het vetste straatvoetbalevent van Nederland organiseren! De Jaarbeurs gaat ons wederom hosten en zal omgetoverd worden tot een wereld waarin alles om voetbal draait.

Open inschrijving NK 4x4 finales 2019

De deelname aan de KNVB NK Straatvoetbal 4x4 finales verlopen wederom middels een open inschrijving. Vanaf maandag 20 mei 2019 zullen de inschrijvingen op de KNVB Straatvoetbal website open gaan. De inschrijfkosten voor het NK bedragen €50. De kosten zullen direct bij de inschrijving betaalt kunnen worden. Inschrijving voor het NK geven deelnemers automatisch toegang tot alle activiteiten tijdens het Voetbalfestival. Er is plaats voor maximaal 36 teams middels de open inschrijving, zorg dus dat je er op tijd bij bent! Elk team kan uit maximaal zes spelers bestaan.

Schrijf je nu inInschrijven voor de KNVB NK 4x4 finales doe je hier!

Maak kans op een gratis Wildcard!

Toch te laat? Wanneer de inschrijving vol zit, geven we in elke categorie één wildcard weg. Aanmelding voor de gratis wildcard zal net als de open inschrijving vanaf 20 mei open gaan.

VoetbalfestivalDit is er allemaal te doen tijdens het Voetbalfestival!

Herbeleef de KNVB Straatvoetbal NK Finales

Was jij erbij of wil je een indruk krijgen van het NK? Bekijk de foto's op onze Facebook-pagina en check hieronder de officiële aftermovie!

 
 

KNVB Straatvoetbal NK Finales 2018: een dag vol spektakel, spanning, emotie en vette skills.

 

Check Facebook!Waanzinnige foto's van de KNVB Straatvoetbal NK 4x4 Finales 2018 in de Utrechtse Jaarbeurs.

KNVB Straatvoetbal

Algemeen mailadres KNVB straatvoetbal

Terug naar boven