Straatvoetbal

Met het KNVB Straatvoetbal heeft de KNVB de ambitie voorop te lopen in vernieuwend voetbalaanbod en wil het kinderen stimuleren om meer buiten te gaan voetballen. Al sinds 2008 zet de KNVB met het straatvoetbal in op het vergoten van de voetbalbeleving en spelplezier bij de jeugd.

Straatvoetbal is een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt door vernieuwde initiatieven en hiermee inspeelt op de veranderende behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt kinderen om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren voetbalplezier. Straatvoetbal is de meest pure voetbalvorm waarin vriendschap, ambitie en plezier samen komen.

KNVB Straatvoetbal NK 4x4 FINales

Zaterdag 7 juli 2018, Jaarbeurs in Utrecht

Het jaarlijkse hoogtepunt van het KNVB Straatvoetbal zijn de NK 4x4 finales (leeftijdscategorie 10 tot en met 15 jaar). Deze finales vinden plaats op zaterdag 7 juli in de Jaarbeurs van Utrecht, tijdens het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival. Een dag vol straatvoetbal, waarin skills, panna's, akka's en briljante goals uiteraard centraal staan. Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en helemaal gek van straatvoetbal? Dan mag jij deze dag in de Jaarbeurs niet missen!

Bekijk de aftermovie van de Straatvoetbal Games 2017

 
 

KNVB Straatvoetbal Games 2017: een dag vol spektakel, spanning, emotie en vette skills.

Open inschrijving KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales 2018

De deelname aan het NK Straatvoetbal 4x4 verloopt dit jaar via een open inschrijving. Hierdoor is het voor alle kinderen in de leeftijdscategorie 10-15 jaar mogelijk om deel te nemen aan deze unieke finaledag. Om zoveel mogelijk enthousiaste teams deel te kunnen laten nemen aan de NK 4x4 finales betalen deelnemers een klein bedrag aan inschrijfkosten. Hiermee vragen we commitment van de teams en hopen we no-shows te voorkomen. 

Vanaf medio mei 2018 is het voor teams mogelijk om zich via www.knvbstraatvoetbal.nl in te schrijven voor de KNVB Straatvoetbal NK 4x4 finales. Houd de komende tijd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de inschrijvingen.

InschrijvenHoud knvbstraatvoetbal.nl in de gaten voor meer informatie over de inschrijvingen.

Lokale toernooien

Naast de landelijke NK 4x4 finales kunnen gemeentes ook hun eigen lokale straatvoetbaltoernooien organiseren. De KNVB ondersteunt deze toernooien door  het beschikbaar stellen van materialen zoals boarding, hesjes, ballen en medailles voor de lokale kampioenen. Daarnaast verzorgen Los Barrenderos en Soufiane Touzani in een aantal gemeenten een spetterende straatvoetbalshow!

In tegenstelling tot het afgelopen jaar stromen de winnaars van de lokale toernooien niet meer automatisch door naar de  landelijke NK 4x4 finales.

Link naar downloads

KNVB Straatvoetbal

Algemeen mailadres KNVB straatvoetbal

Terug naar boven