UEFA A Youth | Trainer-Coach I Jeugd

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA A Youth | Trainer-Coach I Jeugd.

In de landelijke divisies van het jeugdvoetbal zijn veel teams actief die bestaan uit getalenteerde jeugdvoetballers. Elk van deze teams vraagt om de juiste Trainer Coach. De taken van een Trainer Coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is het mogelijk dat de Trainer Coach I Jeugd als onderdeel van zijn functie leiding geeft aan de jeugdtrainers van de club.

De opleiding Trainer Coach I Jeugd is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De opleiding Trainer Coach I Jeugd wordt georganiseerd door de KNVB Academie te Zeist. Deze opleiding is een UEFA A opleiding.

Kosten

Cursusgeld: € 9.350,-  dit is inclusief verblijfkosten, studiegids en digitale leeromgeving, exclusief inschrijfgeld € 150,- overige leermiddelen, reiskosten en toegangskaarten voor te bezoeken wedstrijden.

Informatie

Neem voor informatie contact op met Bart Ploeger van de KNVB Academie.

Bart Ploeger

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor 'Landelijk'
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainer-Coach'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Terug naar boven