Trainer Coach Zaalvoetbal II

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus Trainer Coach Zaalvoetbal II.

Binnen de top van het zaalvoetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste Trainer Coach. De taken van een Trainer Coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is de Trainer Coach onderdeel van de vereniging. De opleiding Trainer Coach zaalvoetbal II is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De opleiding Trainer Coach zaalvoetbal II wordt georganiseerd door de KNVB Academie te Zeist.

Kosten

Het cursusgeld voor het seizoen 2015/’16 bedraagt € 1.650,- dit is exclusief inschrijfgeld € 50,-, reiskosten en toegangskaarten (en eventueel parkeerkosten) voor te bezoeken wedstrijden.

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor 'Landelijk'
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainer-Coach'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Terug naar boven