Goalkeepercoach UEFA A

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding Goalkeepercoach UEFA A.

Binnen het betaald voetbal (BV) en de top van het amateurvoetbal (AV) zijn in de verschillende competities veel (talentvolle) keepers actief. De keepers van deze teams vragen om een competente goalkeepercoach (GKC). De taken van een GKC zijn onder te verdelen in taken rondom de trainingen, de wedstrijden, het team en binnen de club.

De opleiding Goalkeepercoach UEFA A (GKC UEFA A) is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de opleiding GKC UEFA A bedraagt € 75,- en dient voor de sluitingsdatum van maandag 22 februari 2016 in het bezit te zijn van de KNVB Academie op ING Bank NL89 INGB 0670 0002 13 onder vermelding van GKC UEFA A, uw voorletters en uw achternaam.

Opleidingsgeld

Het opleidingsgeld voor de opleiding GKC UEFA A bedraagt € 5.150,-, dit is inclusief studiemateriaal en exclusief inschrijf-, reis- en verblijfkosten van het eventuele bezoek aan een internationale BVO.

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor 'Landelijk'
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding’
  4. Kies bij categorie voor ‘Keepercoach'
  5. Kies bij subcategorie voor Goalkeepercoach UEFA A
  6. Lees de voorwaarden en schrijf in

Terug naar boven