UEFA C Trainer-Coach III Jeugd

Heb jij op niveau gevoetbald, óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? En ben je klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van (jeugd)spelers.

Binnen het amateurvoetbal zijn veel jeugdteams actief (zowel prestatief als recreatief). Elk van deze teams vraagt om de juiste Trainer Coach. De taken van een Trainer Coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens  wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van jeugdspelers.

Daarnaast is de Trainer Coach onderdeel van de vereniging. De opleiding Trainer Coach III Jeugd is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De opleiding Trainer Coach III Jeugd wordt georganiseerd door de districten van de KNVB onder supervisie van de KNVB Academie te Zeist. Deze opleiding is een UEFA C opleiding.

Kosten

Het cursusgeld voor het seizoen 2017/2018 bedraagt * € 1320,-- inclusief alle studieboeken (exclusief: inschrijfgeld van € 30,-, en eventuele herkansingen van de PVB's ). Het inschrijfgeld en het cursusbedrag moeten vóór aanvang van de opleiding aan het organiserende district van de KNVB zijn voldaan. Door het inschrijven voor de cursus verplicht de kandidaat zich tot de betaling van het inschrijfgeld en bij eventuele toelating tot betaling van het cursusgeld conform de algemene voorwaarden* van de KNVB Academie.

Annuleren

Bij annulering na toelating is de cursist 100 procent van de overeengekomen cursusprijs verschuldigd. Bij tussentijdse beëindiging van de opleiding blijft het volledige cursusgeld verschuldigd. Het inschrijfgeld wordt nooit gerestitueerd. Zoals eerder gemeld worden eventuele herkansingen voor PVB’s na 1 juni 2018 apart in rekening gebracht tegen de dan geldende tarieven.

Inschrijving per district; vol=vol.

* De Algemene Voorwaarden zijn opvraagbaar bij de KNVB Academie en worden op verzoek direct verstrekt.

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen: 

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor 'Landelijk'
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainers'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Terug naar boven