Opleiding beginnende trainers

Ben jij een beginnende voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

JeugdzaalvoetballeiderHeb jij de gave om passend om te gaan met jeugdvoetballers? Én is zaalvoetbal jouw favoriete sport? Dan is het begeleiden van jeugdteams vóór, tijdens en na de wedstrijden vast iets voor jou!

PupillentrainerLijkt het je geweldig om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen? Met de Pupillentrainer opleiding leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen en plezier te hebben in voetballen.

JuniorentrainerLijkt het je een uitdaging om jeugdspelers van 13 tot 19 jaar te trainen? En kan je daarbij je enthousiasme voor het spelletje overbrengen? Als het antwoord op beide vragen 'ja' is, dan is de cursus Juniorentrainer écht iets voor jou.

G-voetbaltrainerWil je bij de eigen club een bijdrage leveren aan de voetbalontwikkeling van jonge spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? En lijkt het je boeiend om G-voetballers van 5 tot 18 jaar te trainen en te coachen? Dan is de cursus G-voetbaltrainer geknipt voor je.

Goalkeepercoach CHeb jij een passie voor keepen? En wil je dit graag overbrengen op de jeugd? Met deze cursus word je voorbereid op het begeleiden en trainen van F-, E-, D- en C-jeugdkeepers. Na het volgen van deze opleiding ben je in staat om op een hoger niveau jeugdkeepers te trainen en te begeleiden.

Goalkeepercoach BDit is de vervolgcursus op de Goalkeepercoach C. Met deze opleiding word je voorbereid op het trainen en coachen van keepers van standaardelftallen mannen uitkomend op diverse niveaus. Deze cursus is mede ontwikkeld door Frans Hoek.

UEFA CHeb jij op niveau gevoetbald en/óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Focus op senioren.

UEFA C YouthHeb jij op niveau gevoetbald, óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van (jeugd)spelers.

Trainer Coach Zaalvoetbal III Heb jij de ambitie om trainer/coach te worden in de zaal? Met deze opleiding word je voorbereid op het begeleiden van zaalvoetballers in hun ontwikkeling en het trainen/coachen van teams uitkomend in de Topklasse of Eredivisie Vrouwen en lager.

UEFA C voor (ex-) contractspelers De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA C voor (ex-) contractspelers

Terug naar boven