Trainer/Coach

Of je het nu leuk vindt om de jongere voetballers plezier te laten maken, of om oudere en fanatiekere spelers tactische bagage mee te geven, er zijn veel teams die gebaat zijn bij een enthousiaste trainer/coach. Het is bovendien een goede mogelijkheid om betrokken te raken bij je team en bij je vereniging.

Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen

Iedereen heeft zo zijn eigen mening over dit prachtige spelletje. Jij hebt de kans om jouw ideeën in de praktijk te brengen op het voetbalveld. Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bij brengen.

Voor de echte fanatiekelingen bieden wij zelfs trainerscursussen aan, zodat jij je kunt ontpoppen tot tactisch meesterbrein. Hoe meer cursussen je doet, hoe hoger het niveau waarop jij teams mag coachen.

 
 

De Supervrijwilliger: De trainer-coach.

Vind jij het leuk om je kennis en liefde voor het voetbal in te zetten als trainer/coach? Ga dan snel op zoek naar een vereniging bij jou in de buurt.

Opleidingen

Kies voor één van de opleidingen van de KNVB-academie. Alle opleidingen zijn samengevat in één overzichtelijk opleidingsmodel.

Opleiding beginnende trainersBen jij een beginnende voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen. Opleiding gevorderde trainersGevorderde trainers kunnen aan de slag met een vervolgcursus van de KNVB. Opleiding Betaald voetbaltrainersDe manier om trainer te worden in het betaald voetbal. BijscholingOntwikkel je verder op een speciaal onderwerp met een bijscholingscursus.

Terug naar boven