Senioren

Voor iedere voetballiefhebber geldt: in het weekend ga je lekker het veld op. De geur van versgemaaid gras of een snaarstrak kunstgrasveld en het fluitsignaal waarmee de leukste negentig minuten van de week beginnen. Lekker voetballen met je vrienden of vriendinnen. En na de wedstrijd kun je bijkletsen in de kantine.

In iedere regio is wel een club te vinden die bij jou past

De KNVB maakt voetballen mogelijk voor iedere volwassene. Of je nou man, vrouw, 20, 35 of 60 bent, de KNVB heeft voor jou een passend voetbalaanbod. 

Speciaal voor vrouwen die ouder zijn dan 30 en mannen die ouder zijn dan 35 jaar bieden wij een 7-tegen-7 competitie aan. Voor voetballers die vanaf hun zestigste nog geen genoeg kunnen krijgen van het spelletje bestaat er Walking Football. De competities die we organiseren vinden plaats op vrijdag, zaterdag of zondag. Variërend van een reeks van vier wedstrijden in het voorjaar, tot meer dan twintig wedstrijden gedurende het hele jaar.

Als jij het ook leuk vindt om op vrijdag. zaterdag of zondag te voetballen, ga dan snel op zoek naar een leuke club bij jou in de buurt.

7x7 voetbalBij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Ideaal voor teams die geen 11 spelers op de been kunnen brengen en spelers die hun lichaam iets minder willen belasten.

Walking FootballMeer informatie over Walking Football

Voor iedere voetballiefhebber geldt: in het weekend ga je lekker de wei in. 

Terug naar boven