Speler

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Er gaat niets boven een ‘echte’ wedstrijd spelen, op een officieel voetbalveld onder leiding van een echte scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine.

Voor iedereen vanaf 5 jaar

Of je nu liever in de zaal speelt of op het veld. Of je vooral voor de gezelligheid of puur om te presteren meedoet: voetbal is voor iedereen. Vanaf je 5 jaar oud kun je terecht bij een voetbalvereniging. Ook als je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebt. Inmiddels hebben meer dan 200 clubs een afdeling G-voetbal.

PupillenDe Onder 6 t/m Onder 12 pupillen spelen op een aangepast veld 6 tegen 6 of 8 tegen 8 wedstrijden. JuniorenWanneer kinderen 13 of 14 zijn, zijn ze niet langer pupillen, maar worden ze junioren. SeniorenVoor iedere voetballiefhebber geldt: in het weekend ga je het liefst zelf voetballen. Meiden & vrouwenDe tijd dat voetbal alleen iets voor mannen was, is al lang voorbij. G-voetbalVoetbal is voor iedereen. Ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Terug naar boven