Scheidsrechters

Om de bijna 750.000 wedstrijden die jaarlijks gespeeld worden in goede banen te leiden, zijn scheidsrechters nodig. Vrijwel alle scheidsrechters op de amateurvelden zijn vrijwilligers. Voetballiefhebbers van alle leeftijden die het leuk vinden om wedstrijden in het amateurvoetbal goed te laten verlopen. Zij zorgen ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen.

Voetballiefhebbers van alle leeftijden die het leuk vinden om wedstrijden goed te laten verlopen

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. De KNVB biedt cursussen aan voor enthousiastelingen die graag hogerop willen.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Kijk dan snel of ze bij een vereniging bij jou in de buurt nog scheidsrechters zoeken.

Assist ScheidsrechtersOm de scheidsrechters te ondersteunen is er speciaal hen een eigen platform waarop alle informatie te vinden is.

ARAG

Op 1 januari 2011 is de KNVB een samenwerkingsverband aangegaan met ARAG, zij zijn nu official partner van de KNVB scheidsrechters betaald voetbal. Samen wordt er gewerkt aan het bevorderen van fairplay. Sportiviteit is niet alleen belangrijk in de Eredivisie, maar juist ook in het amateurvoetbal. De KNVB richt de pijlen op het bevorderen van sportiviteit, respect en begrip op en rond de velden, ook voor de scheidsrechters. ARAG is hierbij een waardevolle partner.

AragDe KNVB en ARAG richten zich niet alleen op de Eredivisie, maar zeker op amateurvoetbal.

 

Terug naar boven