Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

#11: Samen werken aan de toekomst van het Nederlandse voetbal

Het voetbal is van iedereen, niet alleen van onze generatie. Voetbal was het verleden, is het heden en wordt de toekomst. Voetbal staat niet stil. Nooit. De toekomst is – net als de eindstand van een voetbalwedstrijd – onvoorspelbaar. Afwachten wat die toekomst het Nederlandse voetbal brengt is geen optie. We knokken, strijden en blijven aan de bal om samen de toekomst te bepalen. Samen werken aan de toekomst van het Nederlandse voetbal.

Op de KNVB Campus is er een plek gecreëerd waar voetbal en innovatie samenkomt op één locatie:  #11, de innovatiehub van de KNVB. De KNVB gelooft erin dat door het faciliteren van een centraal gelegen netwerk, met perfecte faciliteiten en een topomgeving, de toekomst van het Nederlandse voetbal sneller, effectiever en succesvoller vormgegeven kan worden. #11 maakt de connectie tussen partijen en helpt zodat ideeën en gedachten daadwerkelijk verder ontwikkeld kunnen worden.

Sportinnovator Sportinnovator Sinds 2017 is de KNVB Campus erkend als Sportinnovator Centrum. Lees er hier meer over.

Creatieve en eigenwijze teamspeler

De nummer 11 is creatief, eigenwijs, heeft drang naar voren, is doelgericht en heeft lef. Het is een teamspeler met onverwachte en verrassende acties. Precies wat wij met #11 ook doen op de KNVB Campus; we overdenken hier continu het spel om zo nog succesvoller te worden. Om nieuwe kennis te ontwikkelen die de voetbalsport in Nederland versterkt en Nederland internationaal een unieke concurrentiepostie geeft. Wat ons betreft zijn we mede door innovaties uit #11 over een paar jaar wereldkampioen.

#11 is het thuis van het 'open voetbal innovatienetwerk' op de KNVB Campus.

Wetenschap en innovatie zijn van essentieel belang om doorontwikkeling en de wereld (van voetbal) te veranderen. #11 verbindt als onderdeel van innovatie binnen de KNVB een netwerk van innovatieve partijen die de ontwikkeling van de voetbalsport versnellen. Het is dé plek waar we vaststaande feiten onder de loep nemen en het conventionele denken uitdagen, om zo nieuwe paden te kunnen bewandelen. In #11 is plek voor iedereen die op innovatieve wijze een bijdrage wil en kan leveren aan het Nederlandse voetbal. Grote bedrijven met een bewezen trackrecord, maar ook start-ups; iedereen heeft zijn eigen waarde voor het netwerk. In samenwerking met professionals uit het voetbal, de wetenschap en het bedrijfsleven wordt er in samenwerking met deze innovatiepartners en -members in het netwerk elke dag hard gewerkt aan voetbalvernieuwing.

Benieuwd welke partijen zich al bij ons aangesloten hebben? Klik dan op de linkblokken hieronder.

Innovation partners Innovation partners Lees hier meer over de innovation partners.

Network members Network members Lees hier meer over de network members.

Lidmaatschap

De KNVB is op zoek naar members en partners die een bijdrage kunnen en willen leveren aan het Nederlandse voetbal van morgen. Je wordt letterlijk één van ons: samen zetten we onze talenten in en bundelen we onze krachten om vernieuwing in het Nederlandse voetbal voor elkaar te krijgen. Vooruitstrevende professionals krijgen van de KNVB een basisplek met gegarandeerde speeltijd in ons team: #11.  

Wat bieden wij?

  • Toegang tot een interessant netwerk : bij #11 vind je gelijkgestemden die versnelling/vernieuwing in het Nederlandse voetbal willen brengen. 
  • Lab: #11 biedt ruimte om producten te ontwikkelen en te testen.
  • Unieke werk- en vergaderplekken: in #11 kun je gebruik maken van gemeenschappelijke informele ruimtes, vergaderruimtes en concentratieplekken.

Member worden? 

Voor € 300,- per maand (ex. btw.) word je lid van #11. Neem voor meer informatie contact op met Daphne van Dijk via onderstaande contactgegevens.

Daphne van Dijk

Innovatiemakelaar

Laatste nieuws