Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Voetbalkampen trainen als Oranje in de herfstvakantie 2021
Bekijk alle 10 foto's

KNVB Voetbalkampen herfstvakantie 2021

Vanaf € 99 p.p.

18 t/m 20 oktober 2021

TRAINEN ALS ORANJE

Leven als een echte Oranje-international op de KNVB Campus. Dat is wat de KNVB Voetbalkampen zijn!

 • Ontvang je eigen officiële KNVB Voetbalkampen Oranje-tenue
 • Ontmoet KNVB-trainers, KNVB bondscoaches, topscheidsrechters of (oud-) profvoetballers
 • Leef als een echte Oranje-international op de KNVB Campus in Zeist
 • Ontwikkel je door het unieke KNVB Voetbalkampen trainings- en animatieprogramma
 • Krijg persoonlijke begeleiding en een KNVB Masterclass: trainen als bijvoorbeeld Frenkie of Lieke!
 • Maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en bovenal: voetbalplezier!

Meer informatie over de KNVB Voetbalkampen

 

 
 

Keuze uit 1-daags, dagkamp of slaapkamp

In de herfstvakantie heb je keuze uit een 1-daags kamp, 3-daags dagkamp en een 3-daags slaapkamp. Een 1-daags kamp duurt één dag, van ’s ochtends 09:00 uur tot ’smiddags 16:00 uur. Bij een dagkamp doe je iedere dag mee en word je dagelijks gebracht en om 16:00 uur opgehaald door je ouders. Een slaapkamp is vanzelfsprekend ook iedere dag, waarbij je het hele kamp blijft slapen en toffe avond animatieactiviteiten speelt.

 

Trainings- & slaapgroepen

De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, met een maximaal leeftijdsverschil van 1 tot 2 jaar per groep. Hierdoor is er voor iedere deelnemer, jongen of meisje, een gelijkwaardige trainingsgroep waar op eigen niveau wordt geoefend, getraind en natuurlijk plezier wordt gemaakt.

Daarnaast kan er bij inschrijving worden aangegeven bij welke vriendjes of vriendinnetjes de deelnemers in een trainingsgroep willen zitten of bij wie ze op de kamer willen slapen. Bij de slaapgroepen kan dit altijd worden geregeld. Bij de trainingsgroepen afhankelijk van bovenstaande factoren.

 

Programma

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuw programma, maar wat nu al bekend is:

 • Betreed het heilige veld, kom op als een echte international en geef een show aan de toeschouwers. Elke dag wordt spectaculair geopend met een warming-up en afgesloten met een show!
 • Doe mee aan de unieke KNVB Masterclasses: trainen als bijvoorbeeld Frenkie of Lieke!
 • Maak kennis met E-Oranje!
 • Win fantastische prijzen met de vernieuwde animatieactiviteiten!
 • Doe bij de slaaplocatie mee aan het jaarlijks officiële KNVB Voetbalkampen Playstation toernooi en nog veel meer nieuwe toffe avondanimatie!
 • Sluit op de laatste avond feestelijk af en gooi je heupen los bij de unieke KNVB Voetbalkampendisco!
 • Voor meer informatie over het programma, klik op onderstaande button.

Meer programma informatie

 

Dagindeling

TijdActiviteit
10:00-12:00 uurTraining
12:00-14:00 uurLunch & Animatieprogramma
14:00-16:00 uurTraining*
17:45 uurDiner**
18:45-20:45 uurAvondanimatie**

* Deelnemers aan het dagkamp gaan na deze training weer naar huis.
** Geldt alleen voor slaapkampdeelnemers
 

KNVB Voetbalkampen Masterclasses

Deelnemers ontwikkelen zich door het speciaal voor dit kamp ontworpen KNVB trainingsprogramma. Onderdelen zijn onder andere: aanvallen (opbouw, scoren), verdedigen (storen, doelpunten voorkomen), omschakelen, techniek, snelheid, inzicht en het trainen van beide hersenhelften. Voor de keepers komen onder andere spelvoortzetting, 1 tegen 1 en balbehandeling aan bod!

Compleet vernieuwd: de KNVB Voetbalkampen Masterclasses! Deelnemers kiezen een Oranje international en gaan gericht trainen op aspecten die deze international kenmerkt. Tijdens deze momenten krijg je specifieke tips van de KNVB trainers en hoor je hoe je deze onderdelen bijvoorbeeld thuis of op je club kan trainen. Voor de keepers is er uiteraard een aparte keepers-masterclass!

De KNVB Voetbalkampen is absoluut geen week waar gescout wordt, maar we vinden het wel leuk om je groei- en trainingstips mee te geven.

 

Keeperstraject

Bij ieder arrangementen kosteloos bij te boeken: het KNVB Voetbalkampen keeperstraject! Speciaal voor alle ambitieuze jonge doelmannen en vrouwen in ons land en al jaren centraal tijdens het programma van de kampen.

Het keeperstraject speciaal voor de KNVB Voetbalkampen ontwikkeld in samenwerking met de KNVB Academie en (ex) KNVB keeperscoaches. Het traject loopt samen met het reguliere trainingsprogramma, waarbij je de gehele dag als keeper fungeert. Je komt hierdoor dus in vele wedstrijdechte situaties: aanvallers en verdedigers om jou heen! Je zit ‘gewoon’ in een trainingsgroepje met voetballers waarmee je eet, speelt en slaapt en doet mee aan alle animatie en FUN activiteiten. Klik op onderstaande button veer meer gedetailleerde informatie over het KNVB Voetbalkampen keeperstraject.

Meer informatie over het keeperstraject

 

Corona

Uiteraard houden wij de berichtgevingen van de verschillende instanties nauwlettend in de gaten en anticiperen wij hierop. Wanneer een aangekocht arrangement onverhoopt niet door kan gaan door bijvoorbeeld aangescherpte maatregelen, wordt er direct contact opgenomen vanuit de organisatie. Wanneer een arrangement moet worden geannuleerd is het ten alle tijden mogelijk om het volledige aankoopbedrag retour te ontvangen. Ook worden er updates geplaatst via onze social media kanalen en nieuwsbrieven wanneer dit noodzakelijk is. 

 

Nog een vraag onbeantwoord?

Lees de veelgestelde vragen, stuur een mail naar info@knvbvoetbalkampen.nl of bel tijdens kantooruren naar 0343-499305.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe je als een echte Oranje-international op de KNVB Campus leeft? Laat via onderstaande link je contactgegevens achter en we vertellen je alles wat je wilt weten over de KNVB voetbalkampen.

Naar contactformulier

Vragen?

Bellen of chatten (Facebook messenger) kan ook. We staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.