Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Campus Clinics

De KNVB Campus presenteert KNVB Bedrijfsclinics: een unieke mogelijkheid voor bedrijven om in een inspirerende topsportomgeving verschillende sportieve clinics te volgen!

De combinatie van voetbalprofessionals, specialisten, onderzoekers en entertainment maakt de KNVB Campus tot een unieke plek

De KNVB Campus is hét hart van het Nederlandse voetbal: de plek waar onze nationale selecties trainen, voetballers revalideren en waar trainers en scheidsrechters worden opgeleid. Maar de KNVB Campus is er ook voor u en uw bedrijf!

Naast een inspirerende vergaderlocatie, biedt de campus namelijk ook verschillende sportieve clinics voor bedrijven. Ideaal als verrijking van uw vergadering of als motiverend teamuitje.

Met de KNVB Bedrijfsclinics traint u als een echte Oranje professional op een unieke, alles-in-één topsportlocatie met ruimte om te eten, trainen en zelfs slapen. Iedere clinic wordt volledig op maat gemaakt, met concrete leerdoelen voor uw bedrijf. De mogelijkheden zijn zeer breed: van een Voetbalclinic, Pilates en Bootcamp tot aan het boeken van een gastspreker.

KNVB Bedrijfsclinics zijn:

 • Voor zowel mannen als vrouwen.
 • Voor ieder niveau voetballer: van beginner tot expert
 • In zowel actieve als minder actieve vorm beschikbaar

Informatie aanvragen
Heeft u interesse? Vul dan het formulier in of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Boek naast een compleet verzorgde vergadering een geweldige (sport)clinic op de KNVB Campus.

Welke clinics kan ik volgen? 

Hieronder vindt u een overzicht van alle KNVB Bedrijfsclinics.

Meer informatie? Download onderstaand ‘KNVB Bedrijfsclinics Factsheet’ voor een volledig overzicht van de mogelijkheden. Hierin wordt iedere clinic in detail beschreven: het programma, leerdoelen, intensiteit, enzovoorts.

Heeft u interesse in een KNVB Bedrijfsclinic? Neem direct contact op via info@knvbcampus.nl of 0343-491 424.

Clinics:

 • KNVB Campus Training: Aanvallen, verdedigen, omschakelen: niet alleen voetballers, maar ook bedrijven krijgen hier dagelijks mee te maken. Met de KNVB Campus Training leert u werken in én als een onverslaanbaar team!

  In de training op KNVB-niveau, leren deelnemers elkaar beter kennen, bestuderen zij op sportieve wijze aspecten als strategie, leiderschap en coaching en ontdekken ze welke teamrollen er zijn op de afdeling of in het managementteam.

  12 - 96 deelnemers | Outdoor | Vanaf € 40,- p.p. incl. BTW

  Leer werken in én als een onverslaanbaar team.

 • Footcamp: In de heerlijke buitenlucht, in de bossen rondom de KNVB Campus, traint u met elkaar uw uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Een belangrijke rol is hierin weggelegd voor het Sport Medisch Centrum op de campus, waar ook professionele sporters herstellen. Onder begeleiding van meerdere specialisten krijgt u een totale lichaamstraining, waarin u uw spiergroepen versterkt en het uithoudingsvermogen verhoogt.

  7 – 25 deelnemers | In & Outdoor | € 50,- p.p. incl. BTW

  Train in de buitenlucht op de gloednieuwe KNVB Campus.

 • KNVB Campus Toernooi: Wie pakt de leiding tijdens het 4 tegen 4 of 7 tegen 7-toernooi en maakt de meeste punten met verschillende side-events? Het hele bedrijf kan meedoen aan het KNVB Campus Toernooi. Een gehele dag of dagdeel vol strijd, beleving en inzet en uitermate geschikt als onderdeel van een teambuildingactiviteit of als activiteit met al uw zakelijke partners. Het toernooi kan zowel in de zaal als op het veld plaatsvinden, waarbij ook een combinatie mogelijk is!


  >50 deelnemers | In- & Outdoor | Vanaf € 40,- p.p. incl. BTW

  Daag uw collega's of zakelijke partners uit tijdens het KNVB Campus Toernooi!

 • Individueel FUN Parcours: Werknemers strijden in verschillende voetbal FUN gerelateerde onderdelen tegen elkaar in het FUN parcours. Wie manoeuvreert het snelste door het behendigheidsparcours, stijgt als speler boven zichzelf uit en kroont zich tot kampioen van het bedrijf! Het FUN parcours staat garant voor een energieke, competitieve dag!


  12 - 96 deelnemers | Outdoor | Vanaf € 40,- p.p. incl. BTW
   

  Maak uw hoofd leeg na een vergadering tijdens het Individueel FUN parcours.

 • Team FUN Parcours: Het team FUN parcours bestaat uit meerdere ‘fungerelateerde’ onderdelen voor voetballers en niet-voetballers, die in teamverband worden afgewerkt. Het team dat aan het eind van de verschillende onderdelen de meeste punten heeft verdiend, wint! Een zeer afwisselende teambuilding activiteit waarin een competitie-element is verwerkt in een zeer ontspannen sfeer.


  12 - 96 deelnemers | Outdoor | Vanaf € 40,- p.p. incl. BTW
   

  Een fantastisch teamuitje voor zowel voetballers als niet-voetballers.

 • Powerfoods: Een belangrijk onderdeel van topsport is het eten van de juiste en gevarieerde voeding. Ook in het bedrijfsleven is dit belangrijk. Met het foodconcept leert u eten als een topsporter! De chef-kok van de KNVB Campus en / of Jong Oranje neemt u mee in een culinaire workshop waarbij u in een leuke clinic tips krijgt hoe u vitaler en energieker door de werkdag kunt gaan.  

  U kunt kiezen uit een Lunchclinc (start ’s ochtends) of een Dinnerclinic (start namiddag).

  10 - 25 deelnemers | Indoor | Vanaf € 29,50 p.p. incl. BTW
   

  Zonder twijfel de meest gezonde en lekkerste workshop!

 • Oranje Pilates: Volg de officiële pilatesles van Oranje! Onder begeleiding van specialisten van het Voetbal Medisch Centrum van de KNVB leert u al uw spiergroepen te versterken, het lichaam soepeler te maken en goed te ontspannen. Deze training wordt vaak in combinatie met verschillende sporten gedaan, om het effect van elkaar te versterken! De ultieme work-out voor iedere werknemer.

  7 - 15 deelnemers | Indoor | Vanaf € 50,- p.p. incl. BTW

  Boek de Oranje Pilates clinic; de ultieme work-out!

 • Oranje Spinning: Volg de officiële spinningles van Oranje! Tijdens deze clinic in het Voetbal Medisch Centrum van de KNVB staat het vergroten van conditionele grenzen en versterken van spieren centraal. Een groepstraining waar u een uur lang het maximale uit uzelf haalt. Met allernieuwste spinningfietsen van de KNVB, beleeft u bovendien live uw resultaten op een groot scherm!

  <25 deelnemers | Indoor | € 50,- p.p. incl. BTW

  Haal het maximale uit uzelf tijdens de Oranje Spinning clinic in het Voetbal Medisch Centrum.

 • Add-ons: Aan alle clinics kunt u verschillende ‘topsport add-ons’ toevoegen om de ervaring nog authentieker te maken. Denk hierbij aan een (branded) KNVB Campus Clinics tenue, een a-international of oud-voetballer als trainer, een professionele sportfotograaf of gepersonaliseerde wedstrijdtickets als uitnodiging. De gehele lijst met add-ons vindt u onderaan de factsheet. 

Aspecten als teambuilding, managementvaardigheden, doelstellingen, deadlines, behoefte aan feedback, nemen van risico’s en uzelf naar een hoger plan brengen staan ook tijdens de KNVB Campus Clinics centraal.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over de KNVB Campus Clinics kunt u onderstaande KNVB Campus Factsheet bekijken of vul via onderstaand blauw actieblok (informatie aanvragen) het contactformulier in er er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

 

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Laatste nieuws