Bekijk alle 10 foto's

High Performance

Prijs op aanvraag

High Performance: In voetbal én business

Het moderne voetbal vraagt van de beste voetballers om continu prestatie op topsportniveau te leveren. Voor topmanagers op de werkvloer is dit niet anders. Iedere werkdag moeten onder toenemende druk prestaties worden neergezet.

Een vitale ‘performance state’ is hierin van essentieel belang en optimaal herstellen is de basis van duurzaam presteren. Om kennis uit de topsport optimaal te benutten in een organisatiecontext, bieden de KNVB en Lifeguard nu samen nieuwe trainingsprogramma’s aan op de KNVB Campus.

KNVB Campus

De KNVB Campus in Zeist biedt een absolute high performance omgeving. Hier trainen de beste voetballers van Nederland, worden de trainers van de toekomst opgeleid en komen voetballers uit het hele land om te revalideren en zich te testen en analyseren. De KNVB Campus is nu ook toegankelijk voor bestuurders, managers en onderzoekers om elkaar te ontmoeten en te werken aan de toekomst.

De KNVB is met meer dan 1,2 miljoen leden Nederlands grootste sportbond. Meer dan 60.000 teams nemen het wekelijks tegen elkaar op in de verschillende competities. Voor het voetbalplezier én de winst. Met als ultieme exponent de nationale teams: Oranje. Iedere dag werken de professionals aan het maximaliseren van prestaties. Deze kennis wordt nu ingezet om ook professionals uit het bedrijfsleven uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen.

Lifeguard

Al vijftien jaar zet Lifeguard de standaard in de markt voor vitaliteitsmanagement met hoogwaardig advies, coaching, trainingen op maat, een e-health platform én impactvolle coaching. De programma’s van Lifeguard bewerkstelligen bij organisaties aantoonbare gezondheids- en productiviteitswinst. Lifeguard werkt volgens inzichten vanuit de topsport en high performance beroepen aan het welzijn van mensen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

High Performance Leader

Je draagt verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor resultaten. Daar word je op beoordeeld. En voor het bereiken van resultaat ben je afhankelijk van de energie en veerkracht van je lichaam, geest en van anderen.

Het doel van deze training is om een scherp beeld te krijgen van jouw ‘performance state’. Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. En om te trainen zodat jouw performance vermogen omhoog gaat. Voor jouw professionele carrière, maar ook voor jouw leven daaromheen.

Programma: 2 x 24 uur trainingskamp

De training omvat 2 x 24 uur op de KNVB Campus. Tijdens deze trainingsdagen werk je in het KNVB Trainingscentrum en het Voetbal Medisch Centrum en verblijf je in het KNVB Campus Teamhotel in de Zeister bossen. De intensieve trainingsdelen vinden plaats in de kleedkamer, op het veld en in de teamruimtes. Trainingsdelen zijn onder andere energie management, presteren onder druk, decision making en fysieke fitheid.

Data

Elke training bestaat uit twee modules, verspreid over twee tweedaagse bijeenkomsten. De start is op de eerste dag om 12.00 uur en eindigt een dag later rond 13.00 uur. De trainingsdata worden in overleg en op basis van beschikbaarheid vastgesteld.

Brochure

Meer informatie? Download hieronder de trainingsbrochure.

Brochure KNVB High Performance Leader

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Carla van Dasselaar van de KNVB Academie.

Carla van Dasselaar

High Performance Teams

Als team streef je hetzelfde doel na. Werk je met elkaar aan hetzelfde resultaat. Je kunt uitsluitend succesvol zijn als je optimaal samenwerkt. En als iedereen het maximale uit zichzelf haalt.

Het doel van deze training is om met je team te werken aan performance. Het creëren van de juiste randvoorwaarden zodat alle teamleden optimaal kunnen presteren. Op gebied van energie, mentale focus en fitheid.

Programma: 1 x 24 uur trainingskamp

De ideale teamtraining? Het is als 24 uur intensief werken met elkaar. Met ruimte voor focus en ontspanning. En aandacht voor presteren, voeding en slaap. Deze training is maatwerk.

Voor de training word je gebeld door de trainer/coach. Jullie bespreken de staat van het team en de belangrijkste uitdagingen waar je aan wilt werken en wat je wilt bereiken tijdens de training. Dat leidt tot het definitieve programma. Mogelijke trainingsdelen zijn onder andere energie management, samenwerken als team, presteren onder druk, mentale focus, fysieke fitheid, voeding en rust. 

Brochure

Meer informatie? Download hieronder de trainingsbrochure.

Brochure KNVB High Performance Teams

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Carla van Dasselaar van de KNVB Academie.

Carla van Dasselaar

 

 

Bekijk ook deze Bedrijfsclinics

Vanaf € 40,00 p.p.
12 - 96 deelnemers
€ 50,00 p.p.
7 – 25 deelnemers
Vanaf € 40,00 p.p.
> 50 deelnemers
Vanaf € 40,00 p.p.
12 - 96 deelnemers
Vanaf € 29,50 p.p.
10 - 25 deelnemers
Vanaf € 37,50 p.p.
10 - 25 deelnemers
Vanaf € 50,00 p.p.
7 - 15 deelnemers
€ 50,00 p.p.
< 25 deelnemers

Bezoek de KNVB Campus

Laat je mailadres en/of telefoonnummer voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en een uitnodiging voor een rondleiding over de KNVB Campus.

Naar contactformulier

Bel de KNVB Campus

Liever direct contact? Het Campus team helpt je graag verder. Bel of via Chat (Facebook Messenger).

Terug naar boven