High Performance Leader

Je draagt verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor resultaten. Daar word je op beoordeeld. En voor het bereiken van resultaat ben je afhankelijk van de energie en veerkracht van je lichaam, geest en van anderen.

Het doel van deze training is om een scherp beeld te krijgen van jouw ‘performance state’. Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. En om te trainen zodat jouw performance vermogen omhoog gaat. Voor jouw professionele carrière, maar ook voor jouw leven daaromheen.

Programma: 2 x 24 uur trainingskamp

De training omvat 2 x 24 uur op de KNVB Campus. Tijdens deze trainingsdagen werk je in het KNVB Trainingscentrum en het Voetbal Medisch Centrum en verblijf je in het KNVB Campus Teamhotel in de Zeister bossen. De intensieve trainingsdelen vinden plaats in de kleedkamer, op het veld en in de teamruimtes. Trainingsdelen zijn onder andere energie management, presteren onder druk, decision making en fysieke fitheid. 

Een van de trainingsdelen is presteren onder druk. 

Data

Elke training bestaat uit twee modules, verspreid over twee tweedaagse bijeenkomsten. De start is op de eerste dag om 12.00 uur en eindigt een dag later rond 13.00 uur. De trainingsdata worden in overleg en op basis van beschikbaarheid vastgesteld.

Brochure

Meer informatie? Download hieronder de trainingsbrochure.

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Carla van Dasselaar van de KNVB Academie.

Carla van Dasselaar

KNVB Academie

www.knvbcampus.nl/highperformance


Terug naar boven