High Performance: in voetbal én business

Het moderne voetbal vraagt van de beste voetballers om continu prestatie op topsportniveau te leveren. Voor topmanagers op de werkvloer is dit niet anders. Iedere werkdag moeten onder toenemende druk prestaties worden neergezet.

Een vitale ‘performance state’ is van essentieel belang

Een vitale ‘performance state’ is hierin van essentieel belang en optimaal herstellen is de basis van duurzaam presteren. Om kennis uit de topsport optimaal te benutten in een organisatiecontext, bieden de KNVB en Lifeguard nu samen nieuwe trainingsprogramma’s aan op de KNVB Campus.

Aanbod

High Performance LeaderJe draagt verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor resultaten. Daar word je op beoordeeld. Meer informatie? Klik hier.

High Performance TeamsAls team streef je hetzelfde doel na. Werk je met elkaar aan hetzelfde resultaat. Je kunt uitsluitend succesvol zijn als je optimaal samenwerkt. Meer informatie? Klik hier.

KNVB Campus

De KNVB Campus in Zeist biedt een absolute high performance omgeving. Hier trainen de beste voetballers van Nederland, worden de trainers van de toekomst opgeleid en komen voetballers uit het hele land om te revalideren en zich te testen en analyseren. De KNVB Campus is nu ook toegankelijk voor bestuurders, managers en onderzoekers om elkaar te ontmoeten en te werken aan de toekomst.

De KNVB Campus is dé plek waar de beste voetballers en professionals werken aan hun ontwikkeling

De KNVB is met meer dan 1,2 miljoen leden Nederlands grootste sportbond. Meer dan 60.000 teams nemen het wekelijks tegen elkaar op in de verschillende competities. Voor het voetbalplezier én de winst. Met als ultieme exponent de nationale teams: Oranje. Iedere dag werken de professionals aan het maximaliseren van prestaties. Deze kennis wordt nu ingezet om ook professionals uit het bedrijfsleven uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen.

Lifeguard

Al vijftien jaar zet Lifeguard de standaard in de markt voor vitaliteitsmanagement met hoogwaardig advies, coaching, trainingen op maat, een e-health platform én impactvolle coaching. De programma’s van Lifeguard bewerkstelligen bij organisaties aantoonbare gezondheids- en productiviteitswinst. Lifeguard werkt volgens inzichten vanuit de topsport en high performance beroepen aan het welzijn van mensen op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Al vijftien jaar zet Lifeguard de standaard in de markt voor vitaliteitsmanagement.

Contact

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Carla van Dasselaar van de KNVB Academie.

Carla van Dasselaar

KNVB Academie

www.knvbcampus.nl/highperformance


Terug naar boven