Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oranjefestival support

Iedere vereniging die een Oranjefestival organiseert, kan rekenen op een brede ondersteuning door de KNVB met handleidingen, spelprogramma's en promotiematerialen.

Speciaal voor de organisatie van een Oranjefestival is een complete handleiding uitgewerkt. In deze handleiding vind je alle informatie over de inhoud en organisatie van het Oranjefestival, als ook de communicatie met de (potentiële) deelnemers. De handleiding is te downloaden (als PDF) via onderstaande link.

Download de Oranjefestival handleiding Download de Oranjefestival handleiding Deze handleiding helpt je bij het organiseren van een Oranjefestival.

Communicatie

Om jou als vereniging te ondersteunen met de communicatie met de (potentiële) deelnemers, is een speciale website opgesteld, waarin iedere vereniging een poster, flyer, diploma of social media-banner kan maken met eigen logo en informatie. Met deze unieke ‘eigen’ communicatiemiddelen bereik je op een professionele manier jouw deelnemers. Bekijk eerst de uitlegvideo hieronder en ga daarna naar de tool via onderstaande links.

Uitlegvideo Communicatie-tool Uitlegvideo Communicatie-tool In deze video wordt uitgelegd hoe je posters en social media afbeeldingen kunt opmaken voor je voetbalclub via de communicatietool.

Tool communicatiemiddelen Tool communicatiemiddelen Maak je eigen poster, flyer, diploma of social media-banner.

Heb je een Oranjefestival aangemaakt via het platform? Dan krijg je diezelfde week automatisch een persoonlijke login toegestuurd. Deze e-mail wordt verstuurd vanuit de afzender ‘CampaignDesigner'. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar marketing@knvb.nl.

Hesjes

Iedere vereniging die een Oranjefestival aanmeldt, ontvangt automatisch, op het aangegeven adres, een set van 32 unieke ‘Oranje’-hesjes. Met deze hesjes gaan de deelnemers echt voetballen ‘Als Oranje’, compleet met spelersnamen. Deze hesjes blijven eigendom van de vereniging en worden later ook weer gebruikt bij activiteiten.

Nieuwe leden inschrijven

Hopelijk levert het organiseren van een Oranjefestival jouw vereniging nieuwe leden op. Het aanmelden van nieuwe leden willen we voor jouw vereniging ook zo makkelijk mogelijk maken. Hiervoor kan je gebruik maken van een digitaal aanmeldformulier. Daarmee worden nieuwe leden verwerkt in sportlink en voldoe je aan de AVG-richtlijnen. Klik op onderstaande link voor meer informatie over het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier Aanmeldformulier Klik hier voor meer informatie over het aanmeldformulier.

Vragen?

Heb je vragen of kom je er niet uit? Stuur een mail naar marketing@knvb.nl en wij reageren binnen 24 uur op jouw vraag!

Wat je moet weten over Oranjefestivals

Lees alles over het organiseren van het Oranjefestival en plan dit evenement in om instroom van pupillen te vergroten bij jouw vereniging.