Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Snipperdagen zaal

Voor het aanvragen van een snipperdag geldt een uiterste datum van 7 maart 2021. Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.

In de categorie B zaalvoetbal is het per seizoen mogelijk per team voor één competitiewedstrijd een snipperdag aan te vragen. Deze aanvragen worden in de periode van start competitie tot en met 7 2021 verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Het is niet mogelijk een snipperdag aan te vragen voor een bekerwedstrijd. Daarnaast kunnen er geen snipperdagen worden aangevraagd voor wedstrijden in de hallencompetitie in West II.

Een snipperdagverzoek moet uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan de wedstrijd op het betreffende steunpunt binnen zijn. Ter illustratie: een snipperdagaanvraag voor een wedstrijd op vrijdag moet uiterlijk zondag bij de KNVB binnen zijn. De competitieleider behoudt zich het recht voor een verzoek voor een snipperdag af te wijzen.

De aanvrager wordt belast met de kosten van zaalhuur (€ 57,50 dit wordt via de rekening-courant verrekend). Bekijk hieronder de contactgegevens van de verschillende districten om een snipperdag aan te vragen voor een team. Dit kan alleen door de wedstrijdsecretaris van de club worden aangevraagd.

Contact met de KNVB Contact met de KNVB Vraag een snipperdag aan bij de KNVB.

Laatste nieuws