Opleidingen trainer/coach

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor trainer/coaches en scheidsrechters. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB heeft een voorbeeldfunctie.

Om trainer/coaches te voorzien van de beste opleiding, biedt de KNVB voor ieder niveau geschikte cursussen aan. Van opleidingen voor beginnende trainers tot cursusstof voor oefenmeesters met ambitie om te werken in het betaalde voetbal.

 
 

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen.

Opleiding beginnende trainersBen jij een beginnende voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

Opleiding gevorderde trainersBen jij een gevorderde voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

Opleiding Betaald voetbaltrainersBen jij een gevorderde voetbaltrainer en wil je je ontwikkelen? Volg één van de door ons aangeboden cursussen.

BijscholingBekijk hier het overzicht met bijscholingsmogelijkheden.

Webshop leermiddelen"Wat is er mooier dan het begeleiden van kinderen bij het ontwikkelen van hun voetbalcapaciteiten." Met deze uitspraak vatte KNVB-coach Wim van Zwam in één zin de essentie van het nieuwe leermiddel 'Allemaal Uitblinkers' samen.

Overzicht opleidingen Club.Opleidingen

Veel verenigingen bieden opleidingen aan voor trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen. Om te voorkomen dat alle aanmeldingen voor een opleiding op verschillende plekken staan geregistreerd, biedt Club.Opleidingen van Sportlink Club hiervoor de oplossing. Op het moment dat een lid een opleiding heeft afgerond, kunt u aan dit lid een diploma toekennen. Vanwege de integratie met Club.Basis, worden de diploma’s in uw ledenadministratie bij ieder lid geregistreerd. U hoeft dus geen dubbel werk te doen, maar heeft altijd inzichtelijk welke personen een diploma hebben behaald voor een opleiding.

Maak alle opleidingen overzichtelijkMet Club.Opleidingen is het heel eenvoudig om een opleiding aan te maken en in te plannen. Zo hebben clubs in één oogopslag een overzicht van alle ingeplande opleidingen en deelnemers.

Verenigingstrajecten

Als vereniging zijn er mogelijkheden om trainers scholingstrajecten te laten volgen die positief bijdragen aan de manier van coachen van jeugdspelers. Bekijk de flyers over de trajecten  'Sportief coachen' en 'Coach de Coach'. 


Terug naar boven