UEFA B Youth

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA B Youth.

Binnen het voetbal zijn veel teams in verschillende competities actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer/coach. De taken zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is hij of zij onderdeel van de club.

De opleiding UEFA B Youth is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. ​​De opleiding UEFA B Youth legt de focus vooral op het verantwoorde wijze leren coachen, trainen en begeleiden van O19-, O17- en O15-teams uitkomend op divisieniveau. Zie onderstaand document voor alle informatie.

Kosten

Het opleidingsgeld bedraagt 4.550 euro, dit is inclusief (digitaal) studiemateriaal en exclusief reiskosten, toegangskaarten voor te bezoeken wedstrijden en 75 euro inschrijfgeld.

Informatie

Neem voor informatie contact op met Sooky Ferber van de KNVB Academie.

Sooky Ferber

KNVB Academie

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar http://inschrijven.knvb.nl
  2. Kies bij district voor 'Landelijk'
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding’
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainer-Coach'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

Terug naar boven