UEFA B voor (ex-)contractspelers

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA B voor (ex-)contractspelers.

Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: het coachen tijdens wedstrijden, het geven van trainingen en het begeleiden van spelers en staf. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de club.

De cursus UEFA B voor (ex-)contractspelers is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De cursus UEFA B voor (ex-)contractspelers richt zich vooral op de basis van het ontwikkelen van een speelwijze en het trainbaar maken hiervan tijdens het seizoen bij seniorenteams en de bovenbouw van de jeugd.

Kosten

Het opleidingsgeld voor het seizoen 2018/'19 bedraagt € 4.450,- (exclusief: inschrijfgeld van € 75,00, en eventuele herkansingen van de PVB's).

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Schrijf je in via het linkblok hieronder
  2. Kies bij district voor je landelijk
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding'
  4. Kies bij categorie voor ‘Trainer-coach'
  5. Kies bij subcategorie voor je betreffende cursus
  6. Lees de voorwaarden en schrijf je in

InschrijvenKlik hier om je in te schrijven.


Terug naar boven