Hoofd Opleiding Pro

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus Hoofd Jeugdopleiding Pro.

Het opleiden van talentvolle voetballers, van de jongste spelers tot en met de laatste stap; het eerste elftal. Dit is de schitterende en veelzijdige context waarbinnen een Hoofd Opleiding van een professionele voetbalclub mag werken. Behalve het opleiden van talentvolle voetballers, heeft de HO PRO ook een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de trainers, coaches en ondersteunende staf.

Taak

Een mooie, energieke en zeer uitdagende functie. Het voetballandschap en haar spelers veranderen (snel). Hierbinnen heeft de HO PRO als taak op zoek te gaan naar de optimale ontwikkelingsmogelijkheden om de spelers op te leiden tot profvoetballer.

Dit betekent onder andere dat je als HO PRO kennis hebt van voetballen, (coachend) leiding geeft, bekend bent met de cultuur, missie en visie van jouw club, talentherkenning en talentontwikkeling kan toepassen, je club kan representeren en in- en extern een netwerk kan opbouwen.

Kosten

Het opleidingsgeld voor 2018/’19 bedraagt 7.650 euro, dit is exclusief inschrijfgeld 150 euro leermiddelen, en reiskosten.

Inschrijven

Onderneem hiervoor de volgende stappen:

  1. Schrijf je in via het linkblok hieronder
  2. Kies bij district voor 'Landelijk'
  3. Kies bij type voor ‘Opleiding’
  4. Kies bij categorie voor ‘Keepercoach'
  5. Kies bij subcategorie voor Goalkeepercoach UEFA A
  6. Lees de voorwaarden en schrijf in

InschrijvenKlik hier om je in te schrijven.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Carla van Dasselaar.

Carla van Dasselaar

KNVB Academie

Terug naar boven