Bijscholing

Meld je aan voor een bijscholingscursus. De KNVB biedt aan: Omgaan met opvallend gedrag, Praktijkbegeleider en Ontwikkelen van een speelwijze verdedigen.

 

Bijscholing praktijkbegeleiderDe praktijkbegeleider draagt zorg voor de begeleiding en de evaluatie van het leren in de praktijk van de trainer/coach (in opleiding).

Ontwikkelen van een speelwijze verdedigenIn deze bijscholing zal vooral het verdedigen aan de orde komen. Ook wordt er gekeken naar de kansen en bedreigingen die ontstaan bij de verschillende speelwijzen van teams. Ontwikkelen van een voetbalconditionele teamplanningWil je aankomend seizoen een nog fitter team tot jouw beschikking hebben? Een team dat explosief kan handelen, snel herstelt en dit ook nog eens een wedstrijd lang kan volhouden? Volg dan deze bijscholing.Bijscholing zaalvoetbal In deze bijscholing komen de uitgangspunten voor een bepaalde speelwijze in de zaal aan de orde.

Bijscholingen aangeboden door derden

Academie voor Sportkader (NOC*NSF)Bekijk het overzicht met bijscholingen van de Academie voor Sportkader.

CoachinSportsCoachinSports schoolt bij voor licentiepunten, maar vooral voor continue ontwikkeling als trainer/coach.Coachtraining Ruud van Nistelrooy FoundationDe coachingstraining is uniek omdat hij gebaseerd is op de ervaringen van Ruud van Nistelrooy.

VVONDiverse bijscholingen voor de benodigde licentiepunten.Athletic Skills ModelGezonder, fitter en beter in sport en bewegen.Vlemmings en Van ZwamDe ontwikkeling van mensen en organisaties gericht op het realiseren van doelstellingen met passie voor sport als metafoor.Your Tactical AnalystAan de slag met videoanalyses om spelers beter te maken.Keepersworld.nlKeepersworld.nl is een onafhankelijk team van keepersambassadeurs en professionals die het maximale uit je keepers kwaliteiten kunnen halen.Topsport LimburgTopsport Limburg is een netwerkorganisatie die wordt aangestuurd door een klein bureau van professionals. BestOfYou SportpsychologieBestOfYou biedt begeleiding op gebied van sportpsychologie om het mentale aspect te bevorderen.Voetbalscholing.nlVoetbalscholing.nl is al 25 jaar gespecialiseerd in opleiden. Voetbalopleidingen in elke denkbare richting zoals voetbaltechniek, voetbalconditie, mentale weerbaarheid en hersteltrainingen. Start2MoveStart2Move heeft zich als doel gesteld de cursist letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt. Wij bieden diverse erkende opleidingen en cursussen aan.NLcoachNLcoach is de opleider en belangenbehartiger van trainers en coaches in Nederland. NLcoach is een vereniging met 4.000 leden.

Terug naar boven