Bijscholing

Meld je aan voor één bijscholingen om jezelf als trainer-coach ook na het behalen van een trainersdiploma, te blijven ontwikkelen in het trainersvak. Immers in het continu veranderende voetballandschap nemen de kwaliteitseisen toe.

Bijscholingen KNVB

De KNVB biedt diverse bijscholingen aan. Bekijk het aanbod hieronder.

Ontwikkelen van een speelwijze verdedigenIn deze bijscholing zal vooral het verdedigen aan de orde komen. Ook wordt er gekeken naar de kansen en bedreigingen die ontstaan bij de verschillende speelwijzen van teams. Ontwikkelen van een voetbalconditionele teamplanningWil je aankomend seizoen een nog fitter team tot jouw beschikking hebben? Een team dat explosief kan handelen, snel herstelt en dit ook nog eens een wedstrijd lang kan volhouden? Volg dan deze bijscholing. PraktijkbegeleiderDe praktijkbegeleider draagt zorg voor de begeleiding en de evaluatie van het leren in de praktijk van de trainer/coach (in opleiding).

Bijscholingen aangeboden door derden

Academie voor Sportkader (NOC*NSF)Bekijk het overzicht met bijscholingen van de Academie voor Sportkader.

Coaches Betaald Voetbal Coaches Betaald Voetbal is de vakvereniging van gediplomeerde trainer/coaches, werkzaam in het Nederlandse Betaald Voetbal en betrokken voor leden werkzaam in het buitenland.

VVONDiverse bijscholingen voor de benodigde licentiepunten.Start2MoveStart2Move heeft zich als doel gesteld de cursist letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt. Wij bieden diverse erkende opleidingen en cursussen aan.NLcoachNLcoach is de opleider en belangenbehartiger van trainers en coaches in Nederland. NLcoach is een vereniging met 4.000 leden.Arko Sports MediaJaarlijks initieert en organiseert Arko Sports Media tientallen bijeenkomsten voor professionals werkzaam binnen de sectoren sport, bewegen en gezondheid.Frans Hoek CoachingBekijk het actuele aanbod van bijscholingen van Frans Hoek Coaching.Athletic Skills ModelHet ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd ontwikkelingsmodel voor alle bewegers. De unieke structuur brengt kwaliteit in een veelzijdige ontwikkeling.Football2improveFootball2improve is er voor de Trainer/Coaches en voetbalverenigingen. De kernwaarden zijn: maatwerk, ontwikkelen, kennis delen en innovatie.

Terug naar boven