Bijscholing

Meld je aan voor een bijscholingscursus. De KNVB biedt aan: Omgaan met opvallend gedrag, Praktijkbegeleider en Ontwikkelen van een speelwijze verdedigen.

Bijscholing praktijkbegeleiderDe praktijkbegeleider draagt zorg voor de begeleiding en de evaluatie van het leren in de praktijk van de trainer/coach (in opleiding).

Ontwikkelen van een speelwijze verdedigenIn deze bijscholing zal vooral het verdedigen aan de orde komen. Ook wordt er gekeken naar de kansen en bedreigingen die ontstaan bij de verschillende speelwijzen van teams. Bijscholing zaalvoetbal In deze bijscholing komen de uitgangspunten voor een bepaalde speelwijze in de zaal aan de orde.

Bijscholingen aangeboden door derden

Academie voor Sportkader (NOC*NSF)Bekijk het overzicht met bijscholingen van de Academie voor Sportkader.

CoachinSportsCoachinSports schoolt bij voor licentiepunten, maar vooral voor continue ontwikkeling als trainer/coach.Coachtraining Ruud van Nistelrooy FoundationDe coachingstraining is uniek omdat hij gebaseerd is op de ervaringen van Ruud van Nistelrooy.

VVONDiverse bijscholingen voor de benodigde licentiepunten.Athletic Skills ModelGezonder, fitter en beter in sport en bewegen.Vlemmings en Van ZwamDe ontwikkeling van mensen en organisaties gericht op het realiseren van doelstellingen met passie voor sport als metafoor.Your Tactical AnalystAan de slag met videoanalyses om spelers beter te maken.NL Coach CongresOp vrijdag 14 december 2018 organiseert NL Coach in het Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem het Nationaal Coach Congres. Dit jaar is het thema: ‘De Excellerende Sportcoach’

Terug naar boven