Bijscholing

Meld je aan voor een bijscholingscursus. De KNVB biedt aan: Omgaan met opvallend gedrag, Praktijkbegeleider en Ontwikkelen van een speelwijze verdedigen.

Bijscholing praktijkbegeleiderDe praktijkbegeleider draagt zorg voor de begeleiding en de evaluatie van het leren in de praktijk van de trainer/coach (in opleiding).

Ontwikkelen van een speelwijze verdedigenIn deze bijscholing zal vooral het verdedigen aan de orde komen. Ook wordt er gekeken naar de kansen en bedreigingen die ontstaan bij de verschillende speelwijzen van teams. Bijscholing zaalvoetbal In deze bijscholing komen de uitgangspunten voor een bepaalde speelwijze in de zaal aan de orde.

Bijscholingen aangeboden door derden

Academie voor Sportkader (NOC*NSF)Bekijk het overzicht met bijscholingen van de Academie voor Sportkader.

Coach in sportsOnderzoek en training.International Institute For TrainingDe begrippen herstel en conditie-opbouw staan centraal.NLCoachDe opleider én belangenbehartiger van coaches.Start2MoveOpleidingen en trainingen op het gebied van fitness, health en sport.Coerver CoachingDe begeleiding van spelers naar het hoogst haalbare niveau.SjifftVoetbalconditioneel periodiseren.VoetbalscholingConditie, move-skills basis en move-skills clubopleiding.VVONDiverse bijscholingen voor de benodigde licentiepunten.Athletic Skills ModelGezonder, fitter en beter in sport en bewegen.SporttestCentrale sportspecifieke bijscholing en centrale sportoverstijgende bijscholing.Vlemmings en Van ZwamDe ontwikkeling van mensen en organisaties gericht op het realiseren van doelstellingen met passie voor sport als metafoor.Congres Optimaal HerstelTijdens dit congres wordt het thema herstel vanuit verschillende werk- en leefgebieden toegelicht.

Terug naar boven