Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Communiceren met deelnemers

Als docent zijn er verschillende manieren om te communiceren met jouw deelnemers via Dugout in plaats van gebruik te maken van andere communicatie middelen. Spreek tijdens de eerste bijeenkomst af hoe jij en jouw deelnemers omgaan met communiceren tijdens de opleiding, bij- en opscholing. Hieronder worden twee mogelijkheden uitgelegd.

Plaatsen van mededelingen

Binnen elke opleiding, bij- en opscholing is een Mededelingen sectie beschikbaar. Jij als docent kan gebruik maken van deze sectie om te communiceren met jouw deelnemers. Voordeel om Mededelingen te gebruiken is dat je onder andere bijlagen kunt toevoegen aan een bericht, alle deelnemers een e-mailnotificatie ontvangen en deelnemers kunnen hierop reageren met hun eigen berichten waarbij ze ook bijlagen kunnen toevoegen en deelnemers ook e-mailnotificaties ontvangen. Hierdoor kun je waarborgen dat alle informatie beschibkaar is voor iedereen.

Op het Docentendashboard vind je de snelkoppeling Mededeling toevoegen. Klik hier op en klik vervolgens op Voeg een nieuw onderwerp toe om te starten met het opstellen van een nieuw bericht.

Klik onderaan onderaan het bericht op Geavanceerd als je bijlagen wilt toevoegen aan het bericht.

individueel Berichten sturen via de chat

Via Berichten is het mogelijk om individuele berichten te sturen naar deelnemers. Afhankelijk van de notificatie settings van de deelnemer, ontvangt een deelnemer een e-mailnotificatie van de berichten die jij verstuurd via Dugout.

Bericht starten via Deelnemers

Klik links in het menu op Deelnemers. Klik vervolgens op de naam van de deelnemer waar jij een bericht naar wilt sturen. Klik vervolgens op Bericht naast de naam van de deelnemer. Het berichtenpanel wordt geopend en je kunt gelijk starten met het opstellen en versturen van een bericht.

Bericht starten via Berichten panel

Klik boven naast jouw naam op het berichten icoon om de berichten panel te openen. Gebruik de zoekfunctie om een deelnemer te zoeken en start met het opstellen en versturen van een bericht.

Bericht starten via Berichten sectie

Klik rechtsboven op je naam en klik vervolgens op Berichten. Gebruik de zoekfunctie om een deelnemer te zoeken en start met het opstellen en versturen van een bericht.