Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inloggen op Dugout

Dugout heeft twee manieren van inloggen. Met je KNVB Account of met een Dugout account. Hieronder leggen we uit welke van de twee voor jou van toepassing is.

Op het moment dat er een nieuwe activiteit beschikbaar is voor jou in Dugout, ontvang je een e-mailnotificatie. In deze e-mailnotificatie wordt ook aangegeven hoe je moet inloggen om toegang te krijgen tot de nieuwe activiteit in Dugout.

Inloggen met een KNVB Account

Met een KNVB-account kun je inloggen op een groot aantal websites en apps van de KNVB. Je kunt inloggen met je KNVB Account op het moment dat je via KNVB.nl hebt ingeschreven voor een activiteit van de KNVB. De startdatum van jouw activiteit zal na 1 september 2020 liggen. Bij het inschrijven heb je ook gebruik gemaakt van je KNVB Account. Maak gebruik van dezelfde inlogcodes. 

 

 

 

 

KNVB account KNVB account Klik hier voor meer informatie over het KNVB Account

Inloggen met een Dugout account

Je kunt inloggen met je Dugout account op het moment dat je een activiteit volgt die is gestart voor 1 september 2020. Maak gebruik van de inlogcodes die jij al hebt gebruikt en maak gebruik van de onderste gedeelte van de inlogpagina. 

Gebruik maken van je KNVB Account in plaats van jouw Dugout Account

Alle deelnemers die voor 1 september 2020 een Dugout account hadden, kunnen hun account omzetten en laten overnemen door hun KNVB Account. Dit kan als je gebruik maakt van jouw KNVB Account met het e-mailadres dat bekend is bij de vereniging waarvan je lid van bent. Dit is belangrijk omdat jouw bondsnummer hieraan gekoppeld is en deze is nodig zodat het systeem je Dugout Account kan koppelen aan jouw KNVB Account.

Bekijk de video hieronder welke stappen je moet uitvoeren om je account kan omzetten van een Dugout Account naar een KNVB Account.