Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Promotiemateriaal scheidsrechters

Fluiten is leuk! Als scheidsrechter heb je een grote bijdrage aan het voetbalplezier. In de onderstaande filmpjes zie je verschillende enthousiaste scheidsrechters. Daarnaast vind je op deze pagina promotiemateriaal voor op jouw vereniging.

Word ook scheidsrechter!

Als scheidsrechter lever je een bijdrage aan het voetbalplezier van vele voetballers en voetballiefhebbers. En daarnaast ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak.

Word ook scheidsrechter!

Spelbegeleider

De rol van de spelbegeleider in het nieuwe pupillenvoetbal Onder 8, Onder 9 en Onder 10.

Nieuw in het pupillenvoetbal: De rol van de spelbegeleider.

#Zijfluittop

In samenwerking met NOC*NSF en andere sportbonden ontwikkelde de KNVB de campagne "Zijfluittop" om meer jonge vrouwen enthousiast te krijgen om actief te worden als scheidsrechter.

Week van de Scheidsrechter

De 'Week van de Scheidsrechter' is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

Week van de Scheidsrechter.

Waardering uitspreken

Voetbalvereniging ASWH spreekt waardering uit richting scheidsrechters. Wellicht een leuk voorbeeld voor jouw vereniging?

ASWH aan het woord in KNVB-filmpje.

Headset clinic

Oud-betaald voetbalscheidsrechter Ed Janssen gaf vorig jaar een headset clinic bij FC Delta Sports ’95. Dit filmpje geeft een sfeerimpressie.

Week van de Scheidsrechter: Headset-clinic bij FC Delta Sport '95.

Goed arbitragebeleid

Goede scheidsrechters dragen bij aan leuk, sportief en goed voetbal! Elke vereniging heeft dus belang bij goed arbitragebeleid, waardoor het werven en behouden van scheidsrechters beter zal verlopen.

Maar hoe zet je dat op? En wie, binnen en buiten de vereniging, betrek je daarbij? Samen met jullie willen we dit speelveld verkennen, in deze interactieve sessie.

Arbitrage is van ons allemaal!

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Laatste nieuws