Verenigingsbox

De Verenigingsbox is de basis van iedere voetbalclub! De inhoud is in samenwerking met verschillende verenigingen ontwikkeld. Hiermee kan de vereniging zelf aan de slag: naar eigen keuze beleid ontwikkelen, activiteiten plannen en bijeenkomsten organiseren.

 
 

De Verenigingsbox is de basis van elke voetbalclub. De animatievideo geeft een beeld van wat je met de Verenigingsbox kunt doen.

Inhoud

Met de infographic zie je in één oogopslag welke elementen er allemaal in de Verenigingsbox zitten. Bekijk deze hieronder.

Checklist

Met de checklist kun je nagaan waar je als vereniging staat. Per doelgroep kun je de stand van zaken meten door onderwerpen af te vinken. Download de checklist door op het onderstaande downloadblok te klikken.

Beleidskaarten

Vijftien kaarten met informatie en tips over tal van onderwerpen. Bekijk de beleidskaarten door op onderstaande linkblok te klikken. BeleidskaartenMet de beleidskaarten doe je op tal van onderwerpen informatie en inspiratie op. Je vind tips over hoe je voortgangsgesprekken met spelers en trainers voert tot aan de invulling van een arbitragebeleid.

Informatie- en filmmateriaal

Hiermee kun je als vereniging een leuke en leerzame avond organiseren voor alle doelgroepen binnen de club: van een bijeenkomst voor de (jeugd)trainers/coaches en de verenigingsscheidsrechters tot een avond voor ouders en aanvoerders van juniorenteams. De verenigingsadviseur uit jouw regio kan je hier verder mee helpen. VerenigingsondersteuningDe KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt.

Praktijkverhaal

Verenigingsbox opent de ogen van DVS'33Bij DVS'33 uit Ermelo wordt al volop gebruik gemaakt van de verenigingsbox.


Terug naar boven