Mijn Club

Het voetballandschap is sterk in beweging. Tegelijkertijd geldt ditzelfde ook voor de (lokale) samenleving, verenigingen en leden. Daarnaast werken we samen aan sterke voetbalverenigingen. Een sterke vereniging is zelfstandig in staat om in te blijven spelen op interne behoeften en externe ontwikkelingen.

Om verenigingen te ondersteunen bij het inspelen op deze veranderende behoeften en ontwikkelingen, zijn er diverse middelen ontwikkelt waarmee inzichten in deze veranderingen inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Je kan hiermee als club zelfstandig aan de slag of raadpleeg anders de Verenigingsadviseur in jouw regio.
KNVB Assist OnderzoekstoolOm je beter inzicht te geven in de rol die je vereniging vervult, is onderzoek onder de leden een handig manier. De KNVB faciliteert dit portaal door geregeld kant-en-klare onderzoeken klaar te zetten, welke kunnen worden gebruikt voor de eigen vereniging.

Behoeftebepaling accommodatieMet de rekentool is uit te rekenen hoeveel velden de club nodig heeft op basis van het aantal competitiespelende teams. Daarnaast wordt een indicatie gegeven van het aantal benodigde trainingsvelden en kleedkamers met bijbehorende teamlockers. VerenigingsondersteuningVerenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt.


Terug naar boven