Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Snipperdagen zaal

Voor het aanvragen van een snipperdag geldt een uiterste datum van 6 maart 2022. Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.

In de categorie B zaalvoetbal is het per seizoen mogelijk per team voor één competitiewedstrijd een snipperdag aan te vragen. Deze aanvragen worden in de periode van start competitie tot en met 6 maart 2022 verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Het is niet mogelijk een snipperdag aan te vragen voor een bekerwedstrijd. Daarnaast kunnen er geen snipperdagen worden aangevraagd voor wedstrijden in de hallencompetitie in West II.

Een snipperdagverzoek moet uiterlijk vijf dagen voorafgaand aan de wedstrijd op het betreffende steunpunt binnen zijn. Ter illustratie: een snipperdagaanvraag voor een wedstrijd op vrijdag moet uiterlijk zondag bij de KNVB binnen zijn. De competitieleider behoudt zich het recht voor een verzoek voor een snipperdag af te wijzen.

De aanvrager wordt belast met de kosten van zaalhuur (€ 57,50 dit wordt via de rekening-courant verrekend).

Digitaal aanvragen

Sinds 1 september is het verplicht snipperdagen aan te vragen via Sportlink Club. Op dit moment is het dus alleen nog mogelijk om de verzoeken digitaal via Sportlink Club bij de KNVB in te dienen. Clubs hoeven voor verzoeken tot snipperdagen voor teams die spelen in categorie B geen contact meer op te nemen met de KNVB, maar kunnen deze baaldag zelf aanvragen via een hiervoor beschikbaar gestelde functionaliteit binnen Sportlink Club.

In Sportlink Club is een voorziening getroffen en hiervoor geldt dat gebruik van deze optie alleen mogelijk is voor hen die de juiste autorisaties hebben. Omdat dit onderwerp een verantwoordelijkheid is en blijft van het bestuur (bijv. voor de wedstrijdsecretaris) is bewust gekozen dit niet bijvoorbeeld via de wedstrijdzaken_app beschikbaar te stellen maar puur alleen via Sportlink Club. Een korte handleiding op welke wijze een aanvraag kan worden ingediend tref je hieronder aan.

Laatste nieuws