Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA FUTSAL B Oplijnen

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA Futsal B.

Direct inschrijven

Binnen de top van het zaalvoetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de vereniging. De opleiding Futsal UEFA B is erop gericht de cursisten voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. De opleiding UEFA Futsal B wordt georganiseerd door de KNVB Academie te Zeist.

Deze dag is bedoeld voor gediplomeerde trainer-coaches zaalvoetbal om het oude diploma Zaalvoetbalcoach 2/ Futsalcoach 2/ Trainer-Coach zaalvoetbal 2 op te lijnen naar UEFA Futsal B. Het betreft alleen voor trainer-coaches waarvan het diploma niet ouder is dan het jaar 2000. De opleiding is door de UEFA geaccrediteerd in 2017.

Kosten

Het cursusgeld voor het seizoen 2020/’21 bedraagt € 200,-.

Met ingang van het seizoen 2021-2022 is uitsluitend UEFA Futsal B voor de eredivisie zaalvoetbal van toepassing.

Direct inschrijven