Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainer-coach Zaalvoetbal III

Heb jij de ambitie om trainer-coach te worden in de zaal? Met deze opleiding word je voorbereid op het begeleiden van zaalvoetballers en zaalvoetbalsters in hun ontwikkeling en het trainen en coachen van teams uitkomend in de Topklasse of Eredivisie Vrouwen en lager.

Direct inschrijven

Binnen het zaalvoetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers/speelsters. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de vereniging.

Het doel van de opleiding is cursisten voor te bereiden op het begeleiden van (individuele) zaalvoetballers in hun zaalvoetbal ontwikkeling en het coachen (en trainen) van teams uitkomend in de topklasse of eredivisie vrouwen en lager.

Veelgestelde vragen Coronamaatregelen Veelgestelde vragen Coronamaatregelen Naar aanleiding van de corona-situatie is er voor de KNVB breedte-opleidingen een Q&A opgesteld. Hierin worden verschillende vragen over de voortgang van de verschillende opleidingen beantwoord.

 

Direct inschrijven

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Laatste nieuws