Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA Pro 2022/’23

Heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen als trainer-coach en je verder te ontwikkelen met uitzicht op een baan als trainer-coach in het Betaald Voetbal?

Direct inschrijven

UEFA PRO: De volgende stap in jouw ontwikkeling!

Je gaat het pas zien als je het doorhebt
(Johan Cruijff)

Dan is de opleiding UEFA Pro een logische volgende stap in jouw ontwikkeling! De vernieuwde UEFA Pro is afgelopen seizoen dankzij input van algemeen- en technisch directeuren, coaches uit het betaald voetbal, de trainersvakbond CBV en oud-deelnemers bijgesteld en vormgegeven. Dit betekent voor jou als toekomstig trainer-coach UEFA Pro dat jij jezelf blijft ontwikkelen en kunt aanpassen aan het continu veranderende voetballandschap. Naast kennis en kunde, dagen wij je uit om continu te vernieuwen, te verbeteren, creatief te zijn en een eigen visie te ontwikkelen.

Ambities UEFA PRO-opleiding

The important thing is to never stop questioning
(Albert Einstein)

Om beter aan te sluiten bij de veranderende wereld van het betaalde voetbal is in de laatste jaren de opleiding UEFA Pro vernieuwd. Dit past bij de hoge eisen die, zowel binnen als buiten het veld, aan de trainer-coach in het Betaald Voetbal worden gesteld. De UEFA en de KNVB trekken van oudsher samen op om deze opleiding actueel en kwalitatief op het hoogste niveau te houden. Dit heeft bijgedragen aan de goede naam van de KNVB-opleidingen in Europa.

Kennis delen, inspireren en specialiseren

Vanuit de KNVB Academie bieden wij jou in de opleiding UEFA Pro maatwerk in opdrachten en begeleiding, centrale bijeenkomsten onder begeleiding van experts om van én met elkaar te leren, groepsbijeenkomsten in de praktijk en (inter)nationale uitwisseling.

Wie het diploma UEFA Pro heeft behaald, is bevoegd om als zelfstandig hoofdtrainer-coach in het betaald voetbal werkzaam te zijn.

Meer info Meer info Ben je geïnspireerd en gemotiveerd om het leertraject voor UEFA PRO te volgen? Lees dan hier de voorwaarden.

Aankondiging UEFA Pro 2022/'23

In de opleidingsaankondiging vind je alles over de toelatingseisen, het diploma dat je ontvangt en de bevoegdheid die je hebt bij afronding van de opleiding, de studiekosten, de inschrijving voor de opleiding en het inhoudelijke programma dat je zult volgen. 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met:

Carla van Dasselaar

KNVB Academie

 

Direct inschrijven