Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

UEFA B (Youth) op een onderwijsinstelling

Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en begeleiden van spelers en staf. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de club.

Direct inschrijven

De opleiding UEFA B en de opleiding UEFA B Youth zijn erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

De opleiding UEFA B richt zich vooral op de basis van het ontwikkelen van een speelwijze en het trainbaar maken hiervan tijdens het seizoen bij seniorenteams en de bovenbouw van de jeugd.

De opleiding UEFA B Youth richt zich vooral op het verantwoorde wijze te leren O19-, O17- en O15-teams uitkomend op minimaal divisieniveau in het jeugdvoetbal te coachen, trainen, begeleiden en scouten.

Meer informatie Meer informatie Ben je gemotiveerd om het leertraject voor UEFA B/ UEFA B Youth te volgen via een onderwijsinstelling? Lees dan hier de voorwaarden.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met

Ilse Vermeulen

Medewerker opleidingsondersteuning

 

Direct inschrijven

Laatste nieuws