Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Goalkeepercoach UEFA A

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de opleiding Goalkeepercoach UEFA A.

Direct inschrijven

Binnen het voetbal bij een BVO (senioren en/of jeugd) en de top van het amateurvoetbal zijn in de verschillende competities veel (talentvolle) goalkeepers actief. De goalkeepers van deze teams vragen om een competente goalkeepercoach (GKC). De UEFA Goalkeepercoach A is in staat om keeperstrainingen op een hoog niveau te geven, opleidingsplannen te maken, goalkeepers te begeleiden, met goalkeeperstrainers samen te werken en (delen van) wedstrijden te coachen.

De opleiding Goalkeepercoach UEFA A is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

Opleidingsgeld

Het opleidingsgeld voor de opleiding Goalkeepercoach UEFA A bedraagt € 5.350,-. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief inschrijf-, reis- en verblijfkosten van het bezoek aan wedstrijden.

Inschrijven Inschrijven Klik hier om je in te schrijven.

Direct inschrijven

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Laatste nieuws