Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De Hoofd Opleiding tijdens corona

In de voor iedereen zo lastige coronatijd heeft de Hoofd Opleiding bij veel verenigingen een spilfunctie. In een serie van vijf afleveringen belichten we deze belangrijke en veelzijdige rol. Iedere week zoomen we in op een ander aspect van het werk. Welke kansen grijpt de HO om het voetbalaanbod, de trainers en de spelers corona-proof door te ontwikkelen en hoe geeft de HO zijn/haar werk in dienst van de jeugdopleiding een positieve wending?

Hoofd opleiding in coronatijd, SV Deurne Hoofd opleiding in coronatijd, SV Deurne In de eerste aflevering zien we de Hoofd Opleiding van SV Deurne, Thijs Matla, aan het werk gedurende een zaterdag op de club. Hij slaagt er wekelijks in om op zaterdag 250 kinderen per leeftijdscategorie met plezier te laten voetballen in verschillende spel en toernooivormen

Hoofd opleiding in coronatijd, SC Irene Hoofd opleiding in coronatijd, SC Irene In deze tweede aflevering van de serie 'Hoofd opleiding in coronatijd' zien we de HO van SC Irene uit het Limburgse Tegelen, Thomas Rogge, aan het werk tijdens een digitale vergadering met zijn leeftijdscoördinatoren. Denken in kansen en oplossingen in het belang van de voetballende kinderen is het devies.

Hoofd opleiding in coronatijd, Be Quick 1887 Hoofd opleiding in coronatijd, Be Quick 1887 In de derde aflevering van de serie ‘Hoofd opleiding in coronatijd’ kijken we mee met een persoonlijk ontwikkelgesprek dat Benjamin Sietsma, hoofd opleiding van Be Quick 1887 in Haren, voert met een van zijn jeugdtrainers. Ook nu er geen wedstrijden zijn, investeert Be Quick tijd in de ontwikkeling van trainers.

Hoofd opleiding in coronatijd, Victoria '04 Hoofd opleiding in coronatijd, Victoria '04 In de vierde aflevering van de serie ‘Hoofd opleiding in coronatijd’ kijken we mee met Rob Storm. Als hoofd opleiding van Victoria ’04 in Vlaardingen streeft hij naar een optimaal leerklimaat voor de kinderen en de trainers bij de club. Dat is lastig in coronatijd, maar met digitale kaderscholing werkt hij er hard aan om dat optimale leerklimaat binnen de mogelijkheden te handhaven.

Tijdens de productie van deze videoserie zijn de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 aangehouden.